Како је због Монаковог директора...

. . . пропао Рајковићев трансфер у Монпеље? Спортски директор некадашњег шампиона Француске открио како је српски репрезентативац на крају завршио у Ремсу. . .

Фудбал 15.10.2019 | 21:18
Како је због Монаковог директора...
Предраг Рајковић је апсолутни хит француског шампионата. После девет кола Лиге 1 Рајковић је прво име међу голманима, пошто је чак шест пута сачувао своју мрежу, чак и против Пари Сен Жермена што је био изузетан успех.

Али, да ли знате како је српски репрезентативац умало завршио у Монпељеу уместо у Ремсу и шта је кумовало актуелном расплету?

Причу открива спортски директор Монпељеа Лоран Николан. Наиме, све је почело од Монаковог интересовања за одличног Бенжамана Лекомта током лета. Кнежеви су имали једну понуду, Монпеље је имао другу суму у глави, док је паралелно тражио замену за Лекомта. Прва мета био је управо Рајковић.

Међутим, како је Монаков директор Олег Петров затражио од челника Монпељеа време да размисли, тако је и Николан молио људе из Макабија и Рајковићеве агенте да сачекају расплет Лекомтеовог трансфера. Пошто се Петров на крају јавио тек после три дана и прихватио да се за Лекомта плати 13.500.000 евра, Рајковић је у међувремену изабрао Ремс. Монпеље је на крају завршио с голманом Реал Сосиједада Херонимом Руљијем, који је стигао на позајмицу.

“Ми смо много желели Рајковића. Требало је да потпише за нас. Када је Монако ушао у трку за Лекомта повукао сам везе, позвао посреднике и добио сам информацију да су Рен и Ремс такође заинтересовани за Рајковића. Тражио сам да сачекају само да продамо Лекомта како бисмо завршили трансфер. Да се (Олег) Петров и Монако нису премишљали три дана, довели бисмо Рајковића“, открива Николан француским медијима.

Рајковић сада гради своје име и ако буде наставио да брани овим ритмом, лако би могао већ наредног лета да се нађе у још јачем клубу и бољој средини. Само да задржи актуелну форму...

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар