Тозовац оперисао гласне жице!

Предраг Живковић Тозовац завршио је на операционом столу! Наш прослављени певач и композитор оперисао је гласне жице пре мање од месец дана, а сада се успешно опоравља.

Забава 14.10.2019 | 23:00
Тозовац оперисао гласне жице!
Славни српски музичар и у осамдесетим годинама се држи одлично, скоро као младић! Тозовац време проводи у свом породичном дому са супругом, која га пази и не одваја се од њега.

Међутим, није да Тозовац само мирује. Како каже, већ планира наступе.

- Јесте, тачна вам је информација, оперисао сам гласне жице. То је било пре неких месец дана. Не бих да читаоце оптерећујем тиме. Добро се осећам, опорављам се, уживам и угађају ми - каже певач кроз смех, али промуклим гласом.

На питање кад ће поново моћи да запева, Тозовац каже - ускоро. Већ уговара наступе.

- Наравно да ћу моћи да певам. Ево, договарам се о наступу за Нову годину. Певаћу у Земуну у једном локалу - похвалио нам се певач. Иначе, он је прошле године рекао да дуго није наступао у најлуђој ноћи, а говорио је и о концерту.

- Прво морам у исто време кад се роди мисао, да мисао провери моје здравље и ментално и физичко. И то моје водолијско расположење - да ли ћу се ја веселити пре, за време и после концерта, то је мој мотив. Што се тиче певања, могао бих и сада да певам два, три сата. Ја мало певам, мало причам, мало шармирам, мало публика пева и онда лако направим журку од неколико сати илити, српски речено, забаву. Тако да - могао бих - казао је он тада.

Извор: Курир.рс  / Фото:Дамир Дервишагић

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Попиј

15.10.2019 05:54

свако јутро по два три јајета и бицес као нов!

ОДГОВОРИТЕ