Сећате се:Боже Петра? Ево како данас изгледају девојчице!

Наталија и Петра из Свилајнца су две девојчице које су пре десетак година, када су имале само четири године, постале веома популарне због једне чувене реченице: "Боже, Петра"!

Занимљивости 14.10.2019 | 22:00
Сећате се:Боже Петра? Ево како данас изгледају девојчице!
Прошла је деценија, девојчице су порасле, а реченица је и данас остала.

"Много ми је та реченица обележила живот. Постала сам популарна много. У почетку сам се много сликала са људима, на улици ме питају. Пре је било много људи", окрила је Наталија, која је изговорила чувену реченицу и тако са другарицом постала једна од најпопуларнијих девојчица у Србији.

Наталија Митровић са само четири године је постала позната у целом региону, а данас је ученица осмог разреда ОШ "Јован Јовановић Змај".



Многи су због реченице "Боже, Петра" мислили да је управо она Петра, па чак и после толико година и даље је мешају са другарицом којој је упутила реченицу.

"И данас ме питају да ли сам ја та "Боже Петра". Ове године су ме на кампу да ли сам ја то та девојчица. И дан-данас се шале на мој рачун, мени је данас мало непријатно. А када сам била мања ми је пријало", образложила је Петра Милошевић, такође ученица осмог разреда ОШ "Јован Јовановић Змај".



Извор: Курир.рс/ Фото: ПринтсцреенТВ ЦЕНТАР

Коментари / 0

Оставите коментар