Тринкијери о наредном ривалу: Ритас је развалио Локомотиву!

Поставио “светски рекорд”! “Ако размишљамо о умору, бићемо уморни", каже тренер Партизана.

Кошарка 15.10.2019 | 10:51
Тринкијери о наредном ривалу: Ритас је развалио Локомотиву!
Партизан наставља мини-серију гостовања у оквиру АБА лиге и Еврокупа. Након пораза у Копру од Приморске, експедиција Партизана данас путује за Виљнус, где ће се у уторак, од 18 часова Парни ваљак састати са домаћом екипом Ритаса у оквиру 3. кола Еврокупа.

У прва два кола континенталног такмичења црно-бели су забележили исто толико победа, док је Ритас савладао Локомотиву Кубањ на домаћем паркету, а изгубио у гостима против Лиможа.

Пред полазак на пут, тренер Партизана Андреа Тринкијери је изјавио да његова екипа мора да издржи физички све захтеве од оволиких бројних гостовања.

“Ако размишљамо о умору, бићемо уморни. Нема умора, само је напорно јер не успевамо тренирати како треба. Физички је доста тежак период, али тако је и идемо. Тешка утакмица је пред нама, Ритас игра снажно кући, развалили су Локомотиву, поставили ’светски рекорд’ од 40-41 поен за једну четвртину, млада су екипа, пуна енергије и требаће нам мудрости, стрпљења и памети“, истакао је Тринкијери.

Партизан ни у Литванији као ни против Игокее, Тофаша и Приморске неће моћи да рачуна на Рашона Томаса који има повреду квадрицепса.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар