БЛ: Трудница покрадена док је кувала ручак

Провалник је усред дана упао у стан у бањалучком насељу Старчевица те жени у поодмаклој трудноћи из ходника украо торбу с новчаником и документима, сазнају "Независне".

Република Српска 13.10.2019 | 21:09
БЛ: Трудница покрадена док је кувала ручак
Крађа се десила недавно у Булевару војводе Степе Степановића у поподневним сатима, а будући да тада обично људи долазе с посла и бораве у кући, улазна врата стана нису била закључана.

Како је испричала опљачкана трудница, која није жељела да јој откривамо име, у тренутку крађе била је у кухињи, а лопов је побјегао прије него што је успјела да га види.

"Док сам припремала ручак у кухињи, чула сам шкрипу улазних врата, а док сам стигла до ходника, врата стана била су широм отворена. Видјела сам да ми нема торбе, која иначе виси у ходнику. Убрзо је муж стигао с посла и позвали смо полицију", казала је шокирана трудница.

Истиче да ипак случај није пријавила јер јој је речено да мора лично доћи у станицу и попунити пријаву о извршењу кривичног дјела.

"То смо и намјеравали учинити, али торба је убрзо пронађена на првом спрату зграде. Фалио је само новчаник, а документи које обично држим ван новчаника били су ту", каже трудница.

Додаје да јој је доктор прописао мировање и да је због здравља дјетета одустала од одласка у станицу полиције и потраге за провалником.

У новчанику је било, како истиче, нешто мање од 50 КМ и банковна картица, која је убрзо блокирана.

"Знам да постоје много тежа кривична дјела и да је овај народ опљачкан с разних страна. Међутим, упадање у пола дана у нечији стан и оваква врста крађе могу оставити тешки шок на оштећеног. Савјетујем грађане да буду опрезни како им се нешто слично не би догодило", каже саговорница.

(Независне новине)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

курда

13.10.2019 20:18

исти слуцај имао сам 90 година уњемацкој сам мио радио тад сам имао 25 год ја из дневног боравка на ходник а бараба прузио руку и скида торбу сазида мислим да је запамтијо дан ногом сам пребио руку однијо је руку у руци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баyер

14.10.2019 06:50

Ех, да си од тада једном мјесечно вјежбао правопис, сад би био краљ, а овако знамо да си "физиканер" и даље. Живио

Name

Ре

14.10.2019 19:28

Зар је могуће тако нешто у Њемачкој? Па зар није само у проклетој авлији да се покраде, истуче или да остане нерасвијетљено неко кривично дјело...свашта ћеш чути...

Name

Xx

13.10.2019 20:51

Срамота само то имала у новцанику

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хоће ли

14.10.2019 01:56

Хоће ли ангажовати детективску агенцију удбаша Срете Аничића власника да то открије? Која уз то није ни егистрована у Мупу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зар

14.10.2019 08:40

те није срамота сто је лопов ризиковао сам за 50 км.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сурова истина

14.10.2019 10:12

ко још држи врата откључана?? знате ли ви гдје живите? и никоме не отварати врата, само прво кроз шпијунку

ОДГОВОРИТЕ