BL: Trudnica pokradena dok je kuvala ručak

Provalnik je usred dana upao u stan u banjalučkom naselju Starčevica te ženi u poodmakloj trudnoći iz hodnika ukrao torbu s novčanikom i dokumentima, saznaju "Nezavisne".

Republika Srpska 13.10.2019 | 21:09
BL: Trudnica pokradena dok je kuvala ručak
Krađa se desila nedavno u Bulevaru vojvode Stepe Stepanovića u popodnevnim satima, a budući da tada obično ljudi dolaze s posla i borave u kući, ulazna vrata stana nisu bila zaključana.

Kako je ispričala opljačkana trudnica, koja nije željela da joj otkrivamo ime, u trenutku krađe bila je u kuhinji, a lopov je pobjegao prije nego što je uspjela da ga vidi.

"Dok sam pripremala ručak u kuhinji, čula sam škripu ulaznih vrata, a dok sam stigla do hodnika, vrata stana bila su širom otvorena. Vidjela sam da mi nema torbe, koja inače visi u hodniku. Ubrzo je muž stigao s posla i pozvali smo policiju", kazala je šokirana trudnica.

Ističe da ipak slučaj nije prijavila jer joj je rečeno da mora lično doći u stanicu i popuniti prijavu o izvršenju krivičnog djela.

"To smo i namjeravali učiniti, ali torba je ubrzo pronađena na prvom spratu zgrade. Falio je samo novčanik, a dokumenti koje obično držim van novčanika bili su tu", kaže trudnica.

Dodaje da joj je doktor propisao mirovanje i da je zbog zdravlja djeteta odustala od odlaska u stanicu policije i potrage za provalnikom.

U novčaniku je bilo, kako ističe, nešto manje od 50 KM i bankovna kartica, koja je ubrzo blokirana.

"Znam da postoje mnogo teža krivična djela i da je ovaj narod opljačkan s raznih strana. Međutim, upadanje u pola dana u nečiji stan i ovakva vrsta krađe mogu ostaviti teški šok na oštećenog. Savjetujem građane da budu oprezni kako im se nešto slično ne bi dogodilo", kaže sagovornica.

(Nezavisne novine)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

kurda

13.10.2019 22:18

isti slucaj imao sam 90 godina unjemackoj sam mio radio tad sam imao 25 god ja iz dnevnog boravka na hodnik a baraba pruzio ruku i skida torbu sazida mislim da je zapamtijo dan nogom sam prebio ruku odnijo je ruku u ruci

ODGOVORITE
Name

Bayer

14.10.2019 08:50

Eh, da si od tada jednom mjesečno vježbao pravopis, sad bi bio kralj, a ovako znamo da si "fizikaner" i dalje. Živio

Name

Re

14.10.2019 21:28

Zar je moguće tako nešto u Njemačkoj? Pa zar nije samo u prokletoj avliji da se pokrade, istuče ili da ostane nerasvijetljeno neko krivično djelo...svašta ćeš čuti...

Name

Xx

13.10.2019 22:51

Sramota samo to imala u novcaniku

ODGOVORITE
Name

Hoće li

14.10.2019 03:56

Hoće li angažovati detektivsku agenciju udbaša Srete Aničića vlasnika da to otkrije? Koja uz to nije ni egistrovana u Mupu

ODGOVORITE
Name

Zar

14.10.2019 10:40

te nije sramota sto je lopov rizikovao sam za 50 km.

ODGOVORITE
Name

surova istina

14.10.2019 12:12

ko još drži vrata otključana?? znate li vi gdje živite? i nikome ne otvarati vrata, samo prvo kroz špijunku

ODGOVORITE