Ауто-сусретом за помоћ Горану Миљићу из Јање

Свјесни да вријеме није на страни Горана Миљића, коме је за трансплатацију срца потребно 360. 000 евра, љубитељи четвороточкаша из четири бијељинска ауто-клуба организовали ауто-сусрет с циљем да прикупе што више новца за обољелог суграђанина.

Република Српска 13.10.2019 | 21:42
Ауто-сусретом за помоћ Горану Миљићу из Јање
Чланови АМКК “Оптима моторспорт” - Бијељина, “Олдтајмер клуба” - Бијељина, АМК “БротхерХоод Тунинг” и АМК “Бронг боyс” били су јединствени у намјери да помогну Горану Миљићу из Новог насеља - Јања, коме је неопходан новац за трансплатацију срца. Тим поводом организовали су аутомото сусрет с циљем да се, уз дружење, прикупи што више новчаних средстава.

На организованом ауто-мото скупу било је присутно више од сто аутомобила и мотора, али је и велики број суграђана дошао због знатижеље да присуствују смотри тркачких и олдтајмер возила. Између осталог, Младен Ребриновић, члан АМКК “Оптима моторспорт” - Бијељина, рекао је да, осим овог догађаја, они су у претходном периоду организовали и томболе - да би што више новца прикупили за Горана Миљића.



За ауто-мото картинг клуб “Оптима мотоспорт” - Бијељина ово је први пут да организује догађаје хуманитарног карактера, међутим за “Олдтајмер клуб” - Бијељина ово је још једно искуство за хуманост на дјелу. С обзиром на то да прикупљени новац неће бити довољан, према мишљењу Бојана Стајића, предсједника Олдтајмер клуба “Бијељина”, такође је важна и порука коју су послали - да Горан Миљић није сам. Истовремено, подсјећајући да је “дужност свих нас да му помогнемо, колико смо у могућности”.

Тридесетдвогодишњем Горану Миљићу из Новог Насеља - Јања, хитно је потребна новчана за трансплатацију срца. За њега су доктори у Бањалуци рекли да му је срце темпирана бомба и да не знају колико ће тачно моћи издржати у том стању. Горана су задва дана три пута реанимирали и врађали у живот, Он се тренутно налази у Београду на лијечењу, а за трансплатацију која би се обавила у Бечу је потребно 360.000 евра.

Уколико сте у могућности помоћи Горану у борби за оздрављење, ово су рачуни на које можете уплатити новац:

Бр. рачуна: 554-402-015102-01-02

Бр. девизног рачуна: 554-203-007656-01-40

За више информација може се контактирати број: 065 063 813 



(БН телевизија)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Свака цаст

13.10.2019 16:31

Свака цаст момцима и не само њима него свима који помазу болеснима и о којима се све висе да цути у последње вријеме.....само назалост нема СПЦ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дајте Хуманитарни Број Телефона

13.10.2019 16:40

Дајте М: тел број.

ОДГОВОРИТЕ
Name

правда

13.10.2019 16:48

Да му господ и свети василије остроски и тврдоски продузе и помогну за оздрављење и његовим родитељима подаре стрпљења и среце за оздрављење сина

ОДГОВОРИТЕ
Name

П

14.10.2019 04:32

Е овако ми лијечимо људе, хуманитарним акцијама, СМС порукама, а наша власт купује авионе, хеликоптере. Подршка овом човјеку и људима који су се ангажовали да му помогну. Само нек је наша Република Српска стабилна. На овом примјеру се види колико смо стабилни и колико је власт одговорна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одговоран чин

14.10.2019 06:04

Подршка и похвала свим хуманим људима, који имају осјећај емпатије и жељу да помогну болесницима, јер је ово виши ниво свијести. Сваки човјек, који се одазива на ове акције, а поготово организатори скупова за помоћ, представљају "људе", којих још увијек има у оваквом друштву незадовољних и разочараних системом власти, која нема ни слуха, ни одговорности за болесне.

ОДГОВОРИТЕ