Дијелови Бијељине без електричне енергије

У Бијељини ће данас без струје бити 6. 000 потрошача због годишњег ремонта трафостанице "Бијељина три", најављено је из дистрибутивног предузећа "Електро-Бијељина".

Република Српска 13.10.2019 | 09:28
Дијелови Бијељине без електричне енергије
Од 8.00 до 15.00 часова без електричне енергије биће потрошачи који се снабдијевају са далековода "Центар два", "Парк", "Зенит", "Стадион", "Карађорђева" и "Крушевље 3".

"Овај ремонт је посљедњи у овој години, чиме смо у предвиђеном року извршили законску обавезу и створили адекватне услове за квалитетно снабдијевање купаца електричном енергијом", наводи се у саопштењу. 

(Срна)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Отахарин

13.10.2019 08:15

Које улице? ГРАДСКЕ ЗОНЕ??? зар ми морамо знати трафостанице??? БРАВО ЗА ПОРТПАРОЛА ЕДБ Бијељина, БДW, плата је еxтра, сигурно! ГОДИНАМА. ХВАЛА ЗА ПОЛУИНФОРМАЦИЈЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

13.10.2019 10:28

Зивим у Аустрији од 92. Никад није нестало струје. Ако се тако несто деси иду возила са плавим ротационим свјетлима да поправе квар. Као да ови никад ниста не ремонтују. Земљак Здравко је направио викендицу на Фруској Гори и због цестих нестанака струје је отисао у НС у електродистрибуцију и питао: кога да тузим звог васег непостовања уговора, ја вама паре ви мени струју? Гледали су га бијело јер тога код нас нема!?

Name

Поскок

13.10.2019 14:12

Па ко је директор,добро је икако и имамо,струцњак парекселанс,није ми ни основна скола легална а камоли ова о којој се до скора водила дебата. мање рестрикције је било у рату него сад

ОДГОВОРИТЕ