Dijelovi Bijeljine bez električne energije

U Bijeljini će danas bez struje biti 6. 000 potrošača zbog godišnjeg remonta trafostanice "Bijeljina tri", najavljeno je iz distributivnog preduzeća "Elektro-Bijeljina".

Republika Srpska 13.10.2019 | 09:28
Dijelovi Bijeljine bez električne energije
Od 8.00 do 15.00 časova bez električne energije biće potrošači koji se snabdijevaju sa dalekovoda "Centar dva", "Park", "Zenit", "Stadion", "Кarađorđeva" i "Кruševlje 3".

"Ovaj remont je posljednji u ovoj godini, čime smo u predviđenom roku izvršili zakonsku obavezu i stvorili adekvatne uslove za kvalitetno snabdijevanje kupaca električnom energijom", navodi se u saopštenju. 

(Srna)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Otaharin

13.10.2019 08:15

Koje ulice? GRADSKE ZONE??? zar mi moramo znati trafostanice??? BRAVO ZA PORTPAROLA EDB Bijeljina, BDW, plata je extra, sigurno! GODINAMA. HVALA ZA POLUINFORMACIJE.

ODGOVORITE
Name

Re

13.10.2019 10:28

Zivim u Austriji od 92. Nikad nije nestalo struje. Ako se tako nesto desi idu vozila sa plavim rotacionim svjetlima da poprave kvar. Kao da ovi nikad nista ne remontuju. Zemljak Zdravko je napravio vikendicu na Fruskoj Gori i zbog cestih nestanaka struje je otisao u NS u elektrodistribuciju i pitao: koga da tuzim zvog vaseg nepostovanja ugovora, ja vama pare vi meni struju? Gledali su ga bijelo jer toga kod nas nema!?

Name

Poskok

13.10.2019 14:12

Pa ko je direktor,dobro je ikako i imamo,strucnjak parekselans,nije mi ni osnovna skola legalna a kamoli ova o kojoj se do skora vodila debata. manje restrikcije je bilo u ratu nego sad

ODGOVORITE