Макљали се ''БХ Фанатикоси'' и ''Љути Крајишници''!

Жестока туча две фракције "БХ фанатикоси" и "Љути Крајишници" се песничили. . .  На лицу места распоређене су биле бројне полицијске екипе и тимови Специјалне полицијске јединице МУП-а Зеничко-добојског кантона, али туча није била спречена.

Фудбал 13.10.2019 | 09:35
Макљали се ''БХ Фанатикоси'' и ''Љути Крајишници''!
Фракције навијача репрезентације БиХ, "званична" група "БХ фанатикоси" и алтернативна "Љути Крајишници" сукобили су се у Зеници пред утакмицу Босна и Херцеговина - Финска, а у обрачуну има и повређених, јавио је "Аваз".

Из Министарства унутрашњих послова Зеничко-добојског кантона кажу да је испред шопинг-центра у граду, у ком репрезентација Босне и Херцеговине традиционално игра утакмице као домаћин, дошло до нарушавања јавног реда и мира и да ће више информација о овом догађају бити познато касније.

"Дошло је до туче, али још немам информација има ли ухапшених", рекао је дежурни службеник у Оперативном центру МУП-а Зеничко-добојског кантона.

Исти извор наводи да су ескалацију насиља спријечили радници агенције за обезбјеђење, која ради на обезбеђењу шопинг-центра, као и да су у међувремену интервенисали и тимови Министарства унутрашњих послова Зеничко-добојског кантона.

На лицу места распоређене су биле бројне полицијске екипе и тимови Специјалне полицијске јединице МУП-а Зеничко-добојског кантона, али туча није била спречена.

"Аваз" преноси да су у сукобу кориштени и метални чуњеви који се налазе испред шопинг центра.

Још није познато шта је претходило обрачуну младића који су на себи имали обележја "БХ фанатикоса" и "Љутих Крајишника".

На крцатом "Билином пољу", екипа селектора Роберта Просинечког убедљиво је савладала директног ривала за одлазак на ЕУРО 2020 и задржала шансе да се домогне другог места.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар