Нећу дозволити да понизе Србију рјешењем за КиМ

Предсједник Србије Александар Вучић поручио је данас да никада неће дозволити никоме да понизи Србију било каквим решењем за Косово и Метохију.

Србија 12.10.2019 | 12:58
Нећу дозволити да понизе Србију рјешењем за КиМ
"Ратови нам нису потребни, потребан нам је мир, али, никада никоме нећу дозволити да понизи Србију никаквим решењем. И лакше ми је да ја платим цијену, али Србија цијену понижења и ниподаштавања себе никада плаћати неће", рекао је Вучић, у обраћању у Блацу, гдје је наставио кампању Будућност Србије.

Према његовим ријечима није дошао да прича о великим политичким темама, јер је његов посао да трпи све притиске и око Косова и Метохије и Републике Српске.

"Али, да имате у виду, шта год да чујете или видите на ТВ или друштвеним мрежама, када вам кажу да нам неко доноси понижавајућа решења или да ће неко да нам предложи неко рјешење које би ниподаштавало интересе Србије, будите увјерени да ми каријера није важна и да ћу се увијек трудити да чувам мир због наше дјеце, јер они који су прошли кроз рат знају како је то тешко", поручио је Вучић.

Вучић је захвалио грађанима на подршци и што су обезбиједили могућност да држава буде та која одлучује о сопственим политичким потензима и да будемо независни и самостални у одлучивању, а да се трудимо да пријатеље имамо што више и контаката, али да се нико други не мијеша у оно што је наша политика.

И онима који кажу 'немојте са Русима', ми ћемо рећи - 'хоћемо, наш је интерес да имамо добре односе са Русима', а исто и са Кинезима, рекао је Вучић.

"Ко год нам каже немојте са овим или онима из Европе, ми ћемо рећи - хоћемо наш је интерес да то радимо и да ширимо мрежу пријатлеја, а да никада никоме не дозволимо да понижава Србју и наш народ", поручио је Вучић.

(Тањуг)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

П

12.10.2019 13:44

Ем је понижавају други, ем ти. И то свакодневно. Ти си Србију рецимо понизио када си послао онај ишарани воз на Косово па се он вратио са границе. Па си је понизио неки дан када си послао Звезду да игра са Трепчом у Митровици а знао си да од тога нема ништа. Има тога још. Ето, а причаш приче сваки дан. Демагогија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ранко Требиње

13.10.2019 08:58

Не заборави да је дао буџетски новац ( 2 милиона евра) фондацији убица Клинтон. Онда није понизио Србију!!!!

Name

Јоја

12.10.2019 14:11

косово је србија било било и бице нема признања , срби требају да се окрену русији и да напусте све прегиворе о европској унији ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Били

12.10.2019 16:04

Е мој Вуцко ко тебе пита ста, мањи си од маковог зрна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маxим

12.10.2019 18:46

Срецаа па постоје народне пословице неки не виде даље од носа а не ваља милосевиц не ваља карадјордјевиц не ваља обреновиц а какви смо то ми

Name

Господине Вуцицу

13.10.2019 05:53

Ви знате да радите оно за ста вас је народ изабрао. Увијек це бити они којима не одговарају Срби . Само напријед.

ОДГОВОРИТЕ