Црногорски МУП о забрани уласка Терзићу у ЦГ...

Терзићу забрањен улазак на основу Закона о странцима! У штуром саопштењу Министарства унутрашњих послова Црне Горе потврђено је да је генералном директору ФК Црвена звезда Звездану Терзићу забрањен улаз у Црну Гору.

Фудбал 12.10.2019 | 15:36
Црногорски МУП о забрани уласка Терзићу у ЦГ...
"Службеници Управе полиције су јуче са Граничног прелаза Аеродром Тиват вратили за Републику Србију З.Т. држављанина Републике Србије због забране уласка у Црну Гору", пише у саопштењу МУП Црне Горе.

Њему је, додаје се, забрањен улаз "сходно члану 8. Закона о странцима".

Према наведеном члану црногорског Закона о странцима, иностраном држављанију може да буде забрањен улазак у Црну Гору, између осталог и због овога:

- ако је на снази мера безбедности протеривање странца из земље, заштитна мера протеривања странца са територије Црне Горе или мера из члана 110 овог закона, или му је изречена забрана уласка; 

- ако то захтевају разлози националне, односно унутрашње безбедности или јавног здравља.

Звездан Терзић је јуче покушао да уђе у Црну Гору. Слетео је на тиватски аеродром, али му је гранична полиција саопштила да не може да уђе, па је он сео у први наредни авион за Београд.

За то што му се догодило оптужио је легендарног играча Црвене звезде, а сада првог човека ФС Црне Горе Дејана Савићевића, са којим је недавно разменио тешке оптужбе.

Коментари / 0

Оставите коментар