Crnogorski MUP o zabrani ulaska Terziću u CG...

Terziću zabranjen ulazak na osnovu Zakona o strancima! U šturom saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore potvrđeno je da je generalnom direktoru FK Crvena zvezda Zvezdanu Terziću zabranjen ulaz u Crnu Goru.

Fudbal 12.10.2019 | 15:36
Crnogorski MUP o zabrani ulaska Terziću u CG...
"Službenici Uprave policije su juče sa Graničnog prelaza Aerodrom Tivat vratili za Republiku Srbiju Z.T. državljanina Republike Srbije zbog zabrane ulaska u Crnu Goru", piše u saopštenju MUP Crne Gore.

Njemu je, dodaje se, zabranjen ulaz "shodno članu 8. Zakona o strancima".

Prema navedenom članu crnogorskog Zakona o strancima, inostranom državljaniju može da bude zabranjen ulazak u Crnu Goru, između ostalog i zbog ovoga:

- ako je na snazi mera bezbednosti proterivanje stranca iz zemlje, zaštitna mera proterivanja stranca sa teritorije Crne Gore ili mera iz člana 110 ovog zakona, ili mu je izrečena zabrana ulaska; 

- ako to zahtevaju razlozi nacionalne, odnosno unutrašnje bezbednosti ili javnog zdravlja.

Zvezdan Terzić je juče pokušao da uđe u Crnu Goru. Sleteo je na tivatski aerodrom, ali mu je granična policija saopštila da ne može da uđe, pa je on seo u prvi naredni avion za Beograd.

Za to što mu se dogodilo optužio je legendarnog igrača Crvene zvezde, a sada prvog čoveka FS Crne Gore Dejana Savićevića, sa kojim je nedavno razmenio teške optužbe.

Komentari / 0

Ostavite komentar