ЕП - "Змајићи" се спремају за Нијемце: Имамо снагу!

Млади репрезентативци Босне и Херцеговине спремају се у Сарајеву за утакмицу против Њемачке у квалификацијама за Европско првенство 2021. године.

Фудбал 12.10.2019 | 12:26
ЕП - "Змајићи" се спремају за Нијемце: Имамо снагу!
"Змајићи" су лидери групе са четири бода из двије утакмице (побједа над Молдавијом - 4:0 и реми у Белгији - 0:0), док је Њемачка друга са три бода из једне утакмице.

Тренер у стручном штабу У-21 селекције БиХ Драженко Богдан изјавио је за сајт Фудбалског савеза БиХ да припреме иду по зацртаном плану.

"Слиједи нам једна права провјера против јаког противника. О селекцији Њемачке не треба много трошити ријечи, то је једна од најбољих екипа у Европи. Надам се да ћемо одиграти добру утакмицу и остварити позитиван резултат. Гледали смо јуче њихов меч са Шпанијом и имали смо шта да видимо. Међутим, пријатељске утакмице су једно, а званичне нешто сасвим друго и сигурно ће против нас имати другачији приступ", рекао је Богдан.

Дефанзивац "змајића" Бесим Шербечић истакао је да ће БиХ дати све од себе против високо рангираног противника.

"Добро се спремамо и за сад иде све по плану. Имамо до утакмице још четири дана и сигуран сам да ћемо бити максимално спремни за меч. Без обзира на то што нам долази Њемачка, а сви знамо колико је то јака репрезентација, ми сигурно нећемо ући у утакмицу са 'бијелом заставицом'. Идемо по позитиван резултат и од почетка ћемо се тако поставити, јер вјерујем да имамо квалитет и снагу да играмо против јаких репрезентација као сто је Њемачка", рекао је Шербечић.

Утакмица ће бити одиграна 15. октобра у 18.00 сати на стадиону "Билино поље" у Зеници.

Табела групе 9:

1. Босна и Херцеговина 2 1 1 0 4:0 4
2. Њемачка 1 1 0 0 5:1 3
3. Велс 2 1 0 1 2:5 3
4. Белгија 2 0 1 1 0:1 1
5. Молдавија 1 0 0 1 0:4 0

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар