Од Шиптара сам очекивао, од Црногораца не!

Стоп за Терзића у Црној Гори! Генерални директор Црвене звезде заустављен на аеродрому у Тивту, наводно због подстрекивања Мирка Иванића и Филипа Стојковића да не играју за репрезентацију Црне Горе против такозваног Косова.

Фудбал 11.10.2019 | 19:24
Од Шиптара сам очекивао, од Црногораца не!
Звездану Терзићу је овог петка забрањен улаз у Црну Гору!

Генерални директор Црвене звезде је заустављен по слетању на аеродром у Тивту, а разлог овакве одлуке црногорских власти наводно је сумња да је Терзић подстрекивао двојицу фудбалера Црвене звезде, Мирка Иванића и Филипа Стојковића (сада играча Рапид Беча) да не играју за репрезентацију Црне Горе против такозваног Косова у квалификацијама за Европско првенство.

Терзић се вратио у Београд и огласио изјавом достављеном медијима:

"Када су почетком јуна, уочи одигравања утакмице Црна Гора - Косово, два играча Црвене звезде одбили да стану мирно пред заставом и химном непризнате државе Косово, Дејан Савићевић је јавно оптужио мене да сам их на то наговорио. Данас није ни важно колико у томе има истине. Тада је до мене дошла информација да је Савићевић тражио од највиших органа републике Црне Горе да ми се због тога забрани улазак у Црну Гору. До данас сам мислио да је то шала, али ево сам се уверио да је истина", истакао је Терзић и додао:

"Данас на аеродрому у Тивту припадници граничне полиције су ми љубазно саопштили да ми је забрањен улазак у Црну Гору. Захвалио сам им се и првим следећим летом се вратио у Београд. Нисам то очекивао од Црне Горе. Црне Горе уз коју смо одрастали, Црне Горе на коју смо били поносни. Оно јуче од Шиптара је било очекивано, али ово данас од Црногораца је нешто на шта немам разуман одговор".

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ре

11.10.2019 18:19

ста оцекујес? сиптари су дјукановицево гласацко тијело

ОДГОВОРИТЕ