Od Šiptara sam očekivao, od Crnogoraca ne!

Stop za Terzića u Crnoj Gori! Generalni direktor Crvene zvezde zaustavljen na aerodromu u Tivtu, navodno zbog podstrekivanja Mirka Ivanića i Filipa Stojkovića da ne igraju za reprezentaciju Crne Gore protiv takozvanog Kosova.

Fudbal 11.10.2019 | 19:24
Od Šiptara sam očekivao, od Crnogoraca ne!
Zvezdanu Terziću je ovog petka zabranjen ulaz u Crnu Goru!

Generalni direktor Crvene zvezde je zaustavljen po sletanju na aerodrom u Tivtu, a razlog ovakve odluke crnogorskih vlasti navodno je sumnja da je Terzić podstrekivao dvojicu fudbalera Crvene zvezde, Mirka Ivanića i Filipa Stojkovića (sada igrača Rapid Beča) da ne igraju za reprezentaciju Crne Gore protiv takozvanog Kosova u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Terzić se vratio u Beograd i oglasio izjavom dostavljenom medijima:

"Kada su početkom juna, uoči odigravanja utakmice Crna Gora - Kosovo, dva igrača Crvene zvezde odbili da stanu mirno pred zastavom i himnom nepriznate države Kosovo, Dejan Savićević je javno optužio mene da sam ih na to nagovorio. Danas nije ni važno koliko u tome ima istine. Tada je do mene došla informacija da je Savićević tražio od najviših organa republike Crne Gore da mi se zbog toga zabrani ulazak u Crnu Goru. Do danas sam mislio da je to šala, ali evo sam se uverio da je istina", istakao je Terzić i dodao:

"Danas na aerodromu u Tivtu pripadnici granične policije su mi ljubazno saopštili da mi je zabranjen ulazak u Crnu Goru. Zahvalio sam im se i prvim sledećim letom se vratio u Beograd. Nisam to očekivao od Crne Gore. Crne Gore uz koju smo odrastali, Crne Gore na koju smo bili ponosni. Ono juče od Šiptara je bilo očekivano, ali ovo danas od Crnogoraca je nešto na šta nemam razuman odgovor".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Re

11.10.2019 20:19

sta ocekujes? siptari su djukanovicevo glasacko tijelo

ODGOVORITE