АБА: Црвена звезда чека Будућност!

Овог пута чуће се шкрипа патика! Регионални дерби биће одигран пред пар стотина гледалаца, због раније изречене казне АБА лиге.

Кошарка 12.10.2019 | 14:01
АБА: Црвена звезда чека Будућност!
Прошле сезоне, кошаркаши Црвене звезде одиграли су финалну серију АБА лиге у великој тензији и уз озбиљне инциденте. Играчи су били пљувани, на њих је насртано на терену, мечеви су били прекидани или одлагани, а све заједно је бацило мрљу на завршницу регионалног такмичења.

АБА лига је потом изрекла казне и наредила Звезди да закључају трибине у прве две утакмице ове сезоне. Први део те санкције црвено-бели су одрадили у утакмици против Приморске у првом колу, када је у дворани било 196 гледалаца.

Исти призор у хали "Александар Николић" биће виђен и у недељу, када ће Звезда дочекати Будућност у дербију другог "јадранског" кола.

Клуб са Малог Калемегдана још једном је подсетио да је кажњен са две утакмице на које је омогућен улаз само у "ВИП" и "свечану ложу", уз новчану казну од 35 хиљада евра.

Звезда је тим поводом упутила извињење власницима сезонских карата за секторе који ће морати да буду затворени и захвалила онима који су дошли у Арену, "изванредно подржали екипу и употпунили слику спектакла".

Такође, Звезда је подсетлиа да ће наредни евролигашки меч на свом терену играти у дворани "Пионир", против Барселоне 24. октобра.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар