ABA: Crvena zvezda čeka Budućnost!

Ovog puta čuće se škripa patika! Regionalni derbi biće odigran pred par stotina gledalaca, zbog ranije izrečene kazne ABA lige.

Košarka 12.10.2019 | 14:01
ABA: Crvena zvezda čeka Budućnost!
Prošle sezone, košarkaši Crvene zvezde odigrali su finalnu seriju ABA lige u velikoj tenziji i uz ozbiljne incidente. Igrači su bili pljuvani, na njih je nasrtano na terenu, mečevi su bili prekidani ili odlagani, a sve zajedno je bacilo mrlju na završnicu regionalnog takmičenja.

ABA liga je potom izrekla kazne i naredila Zvezdi da zaključaju tribine u prve dve utakmice ove sezone. Prvi deo te sankcije crveno-beli su odradili u utakmici protiv Primorske u prvom kolu, kada je u dvorani bilo 196 gledalaca.

Isti prizor u hali "Aleksandar Nikolić" biće viđen i u nedelju, kada će Zvezda dočekati Budućnost u derbiju drugog "jadranskog" kola.

Klub sa Malog Kalemegdana još jednom je podsetio da je kažnjen sa dve utakmice na koje je omogućen ulaz samo u "VIP" i "svečanu ložu", uz novčanu kaznu od 35 hiljada evra.

Zvezda je tim povodom uputila izvinjenje vlasnicima sezonskih karata za sektore koji će morati da budu zatvoreni i zahvalila onima koji su došli u Arenu, "izvanredno podržali ekipu i upotpunili sliku spektakla".

Takođe, Zvezda je podsetlia da će naredni evroligaški meč na svom terenu igrati u dvorani "Pionir", protiv Barselone 24. oktobra.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar