БЕСА, серија рађена у врхунској продукцији, приковаће вас за телевизијске екране!

Домаћа српска серија "Беса", рађена по највишим продукцијским стандардима, окупила је познате свјетске и домаће сценаристе као и регионалну и инострану глумачку поставу.

Република Српска 12.10.2019 | 09:00
БЕСА, серија рађена у врхунској продукцији, приковаће вас за телевизијске екране!

Први пут на нашим просторима прослављени британски сценариста Тони Џордан (познат по ТВ серијама Хустле, Лифе он Марс...) заједно са тимом писаца из нашег региона и сценаристом Младеном Матичевићем, креирао је први домаћи серијал који прати све стандарде познатих британских драмских серија.

Серија броји око 200 глумаца са цјелокупног простора бивше Југославије, као и иностране глумце из Албаније, Велике Британије и Француске. Ауторски тим на челу са редитељем Душаном Лазаревићем (Деатх ин Парадисе, Мисфит...) снимао је серију "Беса" више од 120 дана, на атрактивним локацијама широм Балкана.



Прича почиње у Београду. Урош је власник мале фирме за превоз лијекова. Обичан човјек у свом обичном животу. Са друге стране ријеке инспектор Интерпола Петрит Кочи посматра фотографије чланова нарко клана Бериша на зиду своје собе.  Игра судбине смјестиће Уроша Перића непланирано у комби пун лијекова на путу за Улцињ. На истом путу након прославе свог успјеха наћи ће се и Бесијана Бериша. Само један тренутак биће довољан да се судбине сасвим обичног човјека Уроша Перића, мафијаша Дардана Берише и инспектора Петрита Коција заувек споје.

Улоге тумаче: Милош Тимотијевић, Радивоје Буквић, Мима Караџић, Арбен Бајрактарај,...

БН телевизија емитује серију премијерно недјељом од 20:50. Репризни термин је сваке суботе од 18:20.






 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Падобранац

12.10.2019 07:39

Перфекнтне епизоде

ОДГОВОРИТЕ
Name

Похвала

12.10.2019 08:43

Савршено, гледала сам прошлу недјељу. Стварно све похвале за ову серију. За мене лично, имам утисак да ће бити тешка за гледање, али то је успјех режисера и наравно, глумаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар Пан

12.10.2019 09:35

Серију сам погледао и стварно је врх, са нестрпљењем чекао сваку епизоду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦикаЦрни

26.01.2021 22:21

Бијелци су бијели, црнци су црни, а Шаровић је... Највиси преварант, опортуниста и стари робијас. До јуце је Несиц био лос, а сада му је добар. Нека СДС измесе резултате избора, како вас није срамота икако у. Медије изаци.

ОДГОВОРИТЕ