BESA, serija rađena u vrhunskoj produkciji, prikovaće vas za televizijske ekrane!

Domaća srpska serija "Besa", rađena po najvišim produkcijskim standardima, okupila je poznate svjetske i domaće scenariste kao i regionalnu i inostranu glumačku postavu.

Republika Srpska 12.10.2019 | 09:00
BESA, serija rađena u vrhunskoj produkciji, prikovaće vas za televizijske ekrane!

Prvi put na našim prostorima proslavljeni britanski scenarista Toni Džordan (poznat po TV serijama Hustle, Life on Mars...) zajedno sa timom pisaca iz našeg regiona i scenaristom Mladenom Matičevićem, kreirao je prvi domaći serijal koji prati sve standarde poznatih britanskih dramskih serija.

Serija broji oko 200 glumaca sa cjelokupnog prostora bivše Jugoslavije, kao i inostrane glumce iz Albanije, Velike Britanije i Francuske. Autorski tim na čelu sa rediteljem Dušanom Lazarevićem (Death in Paradise, Misfit...) snimao je seriju "Besa" više od 120 dana, na atraktivnim lokacijama širom Balkana.



Priča počinje u Beogradu. Uroš je vlasnik male firme za prevoz lijekova. Običan čovjek u svom običnom životu. Sa druge strane rijeke inspektor Interpola Petrit Koči posmatra fotografije članova narko klana Beriša na zidu svoje sobe.  Igra sudbine smjestiće Uroša Perića neplanirano u kombi pun lijekova na putu za Ulcinj. Na istom putu nakon proslave svog uspjeha naći će se i Besijana Beriša. Samo jedan trenutak biće dovoljan da se sudbine sasvim običnog čovjeka Uroša Perića, mafijaša Dardana Beriše i inspektora Petrita Kocija zauvek spoje.

Uloge tumače: Miloš Timotijević, Radivoje Bukvić, Mima Karadžić, Arben Bajraktaraj,...

BN televizija emituje seriju premijerno nedjeljom od 20:50. Reprizni termin je svake subote od 18:20.






 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Padobranac

12.10.2019 07:39

Perfekntne epizode

ODGOVORITE
Name

Pohvala

12.10.2019 08:43

Savršeno, gledala sam prošlu nedjelju. Stvarno sve pohvale za ovu seriju. Za mene lično, imam utisak da će biti teška za gledanje, ali to je uspjeh režisera i naravno, glumaca.

ODGOVORITE
Name

Petar Pan

12.10.2019 09:35

Seriju sam pogledao i stvarno je vrh, sa nestrpljenjem čekao svaku epizodu.

ODGOVORITE
Name

CikaCrni

26.01.2021 22:21

Bijelci su bijeli, crnci su crni, a Šarović je... Najvisi prevarant, oportunista i stari robijas. Do juce je Nesic bio los, a sada mu je dobar. Neka SDS izmese rezultate izbora, kako vas nije sramota ikako u. Medije izaci.

ODGOVORITE