Сви мушкарци Ане Николић! Од богаташа до шофера!

Ана Николић имала је веома буран љубавни живот, а још од 2003. године привлачи пажњу јавности баш због тога.

Забава 10.10.2019 | 15:00
Сви мушкарци Ане Николић! Од богаташа до шофера!
Она је често била са бизнисменима и спортистима у љубавним романсама, а на крају се удала за колегу Стефана Ђурића Расту.

Некадашњег рукометаша Владу Мандића и Ану медији су повезивали годинама. Међутим оно што је најзанимљивије јесте да је Ана потврдила везу једном приликом, док је Влада демантовао, што су многи окарактерисали као понижење.

"То никако није истина. Познајем је дуги низ година, али ништа сем пријатељства немамо. Остало су све глупости", рекао је својевремено спортиста.



Ану су најпре повезивали са сином Милорада Вучелића, Банетом, који је био у вези са певачицом још на почетку њене каријере. Наводно је била у љубавној романси и са Слободаном Томашом, власником луксузне дискотеке у Швајцарској у којој је Ана често наступала, а према неким информацијама, један њен наступ платио је 10.000 евра.


Миша Банана


Ипак једна од највећих љубави атрактивне певачице био је бизнисмен Родољуб Радуловић, познатији као Миша Банана. Она је више пута отворено признала да је Миша њена највећа љубав са којом је била на почетку каријере, као и да јој је материјално помогао када је требало да сними свој албум првенац. Он јој је тада наводно дао 100.000 евра. Медији су писали да је Николићева била у вези и са контроверзним бизнисменом Ацом Костуром, који је убијен 2008. године, међутим певачица није потврдила ову везу.


Матија Ћорковић


Кратку љубавну везу имала је и са бизнисменом Матијом Ћорковићем, који је иначе познат по томе да је слаб на певачице.



Њен бивши љубавник био је и Драган Томовић, иначе црногорски архитекта, а певачици тада наводно није сметало што је ожењен и што има ћерку.


Највећи шок приредила је домаћој јавности када је саопштила да се у тајности удала за младог репера Стефана Ђурића Расту. Венчање се догодило 28. јула 2016. године, а пар је само дан раније заказао венчање у општини Вождовац. Уместо прве брачне ноћи Ана и Стефан су заказали наступ. Ана и Раста су годину дана касније постали родитељи ћеркице Таре, а након тога низали су се многи проблеми.У први мах су саопштили да су се званично развели, међутим након неколико месеци уследило је помирење па су открили да ће повући папире за развод и да желе да раде на свом браку.


Лични шофер и нови дечко


Певачица је наводно тренутно у вези већ два месеца, и то са својим личним шофером Иваном. Према наводима домаћих медија, она је ову вест крила од свог бившег супруга Расте, а њему се то уопште није допало.


"Николићка се баш заљубила. Иван веома води рачуна о Аниној ћерки и лепо се понаша према њој. Једноставно, он је прави човек за њу. Води рачуна о њој и детету. Иван Ани поклања сву пажњу, поред њега се осећа вредно", изјавио је извор.


Извор: Курир.рс Фото:Курир /Драгана Кадић

Коментари / 0

Оставите коментар