Svi muškarci Ane Nikolić! Od bogataša do šofera!

Ana Nikolić imala je veoma buran ljubavni život, a još od 2003. godine privlači pažnju javnosti baš zbog toga.

Zabava 10.10.2019 | 15:00
Svi muškarci Ane Nikolić! Od bogataša do šofera!
Ona je često bila sa biznismenima i sportistima u ljubavnim romansama, a na kraju se udala za kolegu Stefana Đurića Rastu.

Nekadašnjeg rukometaša Vladu Mandića i Anu mediji su povezivali godinama. Međutim ono što je najzanimljivije jeste da je Ana potvrdila vezu jednom prilikom, dok je Vlada demantovao, što su mnogi okarakterisali kao poniženje.

"To nikako nije istina. Poznajem je dugi niz godina, ali ništa sem prijateljstva nemamo. Ostalo su sve gluposti", rekao je svojevremeno sportista.Anu su najpre povezivali sa sinom Milorada Vučelića, Banetom, koji je bio u vezi sa pevačicom još na početku njene karijere. Navodno je bila u ljubavnoj romansi i sa Slobodanom Tomašom, vlasnikom luksuzne diskoteke u Švajcarskoj u kojoj je Ana često nastupala, a prema nekim informacijama, jedan njen nastup platio je 10.000 evra.


Miša Banana


Ipak jedna od najvećih ljubavi atraktivne pevačice bio je biznismen Rodoljub Radulović, poznatiji kao Miša Banana. Ona je više puta otvoreno priznala da je Miša njena najveća ljubav sa kojom je bila na početku karijere, kao i da joj je materijalno pomogao kada je trebalo da snimi svoj album prvenac. On joj je tada navodno dao 100.000 evra. Mediji su pisali da je Nikolićeva bila u vezi i sa kontroverznim biznismenom Acom Kosturom, koji je ubijen 2008. godine, međutim pevačica nije potvrdila ovu vezu.


Matija Ćorković


Kratku ljubavnu vezu imala je i sa biznismenom Matijom Ćorkovićem, koji je inače poznat po tome da je slab na pevačice.Njen bivši ljubavnik bio je i Dragan Tomović, inače crnogorski arhitekta, a pevačici tada navodno nije smetalo što je oženjen i što ima ćerku.


Najveći šok priredila je domaćoj javnosti kada je saopštila da se u tajnosti udala za mladog repera Stefana Đurića Rastu. Venčanje se dogodilo 28. jula 2016. godine, a par je samo dan ranije zakazao venčanje u opštini Voždovac. Umesto prve bračne noći Ana i Stefan su zakazali nastup. Ana i Rasta su godinu dana kasnije postali roditelji ćerkice Tare, a nakon toga nizali su se mnogi problemi.U prvi mah su saopštili da su se zvanično razveli, međutim nakon nekoliko meseci usledilo je pomirenje pa su otkrili da će povući papire za razvod i da žele da rade na svom braku.


Lični šofer i novi dečko


Pevačica je navodno trenutno u vezi već dva meseca, i to sa svojim ličnim šoferom Ivanom. Prema navodima domaćih medija, ona je ovu vest krila od svog bivšeg supruga Raste, a njemu se to uopšte nije dopalo.


"Nikolićka se baš zaljubila. Ivan veoma vodi računa o Aninoj ćerki i lepo se ponaša prema njoj. Jednostavno, on je pravi čovek za nju. Vodi računa o njoj i detetu. Ivan Ani poklanja svu pažnju, pored njega se oseća vredno", izjavio je izvor.


Izvor: Kurir.rs Foto:Kurir /Dragana Kadić

Komentari / 0

Ostavite komentar