Клоп Вацкеу: Јеси ли ти пијан?!

Остајем још неколико година у Ливерпулу! Менаџер Ливерпула Јирген Клоп имао је позив управе Борусије из Дортмунда прошле године да се врати на позицију тренера "милионера".

Фудбал 11.10.2019 | 16:52
Клоп Вацкеу: Јеси ли ти пијан?!
То је открио извршни директор Борусије Ханс-Јоаким Вацке у својој новој књизи, "Права љубав - живот са Борусијом Дортмунд".

Познато је да је Лусијен Фавр преузео кормило екипе 2018. године, али Вацке каже да је пре тога покушао да убеди Клопа да се врати на "Сигнал Идуна парк".

"Знао сам да је Јирген такав да се увек труди да испоштује уговор. Увек је то чинио. Ипак, желео сам нови пут за Борусију и барем сам покушао да га убедим да се врати", написао је Вацке.

Клоп је у то време био са играчима Ливерпула на путу са финала Лиге шампиона са Реалом. Менаџер Ливерпула отркрио је шта је тада рекао Вацкеу.

"Зазвонио ми је телефон док сам био у авиону. 'Јиргене, мораш да се вратиш', рекао ми је Вацке. "Мислио сам да се шали. Јеси ли блесав? Јеси ли пио нешто? Откуда ти та идеја, имам још неколико година уговора са Ливерпулом", рекао је Клоп.

Вацке је касније признао.

"Не бих себи опростио да га нисам тада позвао", рекао је челник Борусије.

Клоп је седам година био тренер екипе из Дортмунда пре него што је 2015. преузео кормило екипе са "Енфилда".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар