Klop Vackeu: Jesi li ti pijan?!

Ostajem još nekoliko godina u Liverpulu! Menadžer Liverpula Jirgen Klop imao je poziv uprave Borusije iz Dortmunda prošle godine da se vrati na poziciju trenera "milionera".

Fudbal 11.10.2019 | 16:52
Klop Vackeu: Jesi li ti pijan?!
To je otkrio izvršni direktor Borusije Hans-Joakim Vacke u svojoj novoj knjizi, "Prava ljubav - život sa Borusijom Dortmund".

Poznato je da je Lusijen Favr preuzeo kormilo ekipe 2018. godine, ali Vacke kaže da je pre toga pokušao da ubedi Klopa da se vrati na "Signal Iduna park".

"Znao sam da je Jirgen takav da se uvek trudi da ispoštuje ugovor. Uvek je to činio. Ipak, želeo sam novi put za Borusiju i barem sam pokušao da ga ubedim da se vrati", napisao je Vacke.

Klop je u to vreme bio sa igračima Liverpula na putu sa finala Lige šampiona sa Realom. Menadžer Liverpula otrkrio je šta je tada rekao Vackeu.

"Zazvonio mi je telefon dok sam bio u avionu. 'Jirgene, moraš da se vratiš', rekao mi je Vacke. "Mislio sam da se šali. Jesi li blesav? Jesi li pio nešto? Otkuda ti ta ideja, imam još nekoliko godina ugovora sa Liverpulom", rekao je Klop.

Vacke je kasnije priznao.

"Ne bih sebi oprostio da ga nisam tada pozvao", rekao je čelnik Borusije.

Klop je sedam godina bio trener ekipe iz Dortmunda pre nego što je 2015. preuzeo kormilo ekipe sa "Enfilda".

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar