Манчестер јунајтед има прво појачање!

Манџо стиже за дочек?! Хрват пролази кроз пакао у Торину, али би могао да се пробуди на "Театру снова".

Фудбал 11.10.2019 | 09:16
Манчестер јунајтед има прво појачање!
Марио Манџукић могао би у 34. години, после Бајерна из Минхена, Атлетико Мадрида и Јувентуса, да заигра за још један велики европски клуб - Манчестер јунајтед!

Енглески таблоиди "Тхе Даилy Маил" и "Тхе Даилy Миррор", као и италијански спортски лист "Туттоспорт", објавили су да ће клуб са "Олд трафорда" ангажовати хрватског ветерана чим јануарски прелазни рок буде проглашен отвореним.

Уколико су ове најаве тачне, а листови тврде да је управо зато Манџукић одбио одлазак у Катар за плату од 7,7 милиона евра по сезони, он би постао први класичан нападач у постави менаџера Олеа Гунара Солскјера (уколико га Норвежанин уопште дочека у Енглеској).

Манџукић је, наводно, преко менаџера већ постигао начелан договор са извршним потпредседником енглеског клуба, Едом Вудвардом.

Стрелцу 33 гола на 89 утакмица за репрезентацију Хрватске, из које се повукао после пласмана у финале Светског првенства у Русији, сада остаје да одседи на клупи још скоро три месеца, јер је тешко очекивати да му Маурицио Сари пружи шансу - бар не у важним мечевима - у конкуренцији Кристијана Роналда, Паула Дибале и Гонзала Игуаина.

Стрелац 44 гола на 162 наступа за "бјанконере", међу које је дошао на лето 2015. после само једне сезоне у Атлетику, и даље није одиграо ни минут од доласка Сарија у Торино.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар