Mančester junajted ima prvo pojačanje!

Mandžo stiže za doček?! Hrvat prolazi kroz pakao u Torinu, ali bi mogao da se probudi na "Teatru snova".

Fudbal 11.10.2019 | 09:16
Mančester junajted ima prvo pojačanje!
Mario Mandžukić mogao bi u 34. godini, posle Bajerna iz Minhena, Atletiko Madrida i Juventusa, da zaigra za još jedan veliki evropski klub - Mančester junajted!

Engleski tabloidi "The Daily Mail" i "The Daily Mirror", kao i italijanski sportski list "Tuttosport", objavili su da će klub sa "Old traforda" angažovati hrvatskog veterana čim januarski prelazni rok bude proglašen otvorenim.

Ukoliko su ove najave tačne, a listovi tvrde da je upravo zato Mandžukić odbio odlazak u Katar za platu od 7,7 miliona evra po sezoni, on bi postao prvi klasičan napadač u postavi menadžera Olea Gunara Solskjera (ukoliko ga Norvežanin uopšte dočeka u Engleskoj).

Mandžukić je, navodno, preko menadžera već postigao načelan dogovor sa izvršnim potpredsednikom engleskog kluba, Edom Vudvardom.

Strelcu 33 gola na 89 utakmica za reprezentaciju Hrvatske, iz koje se povukao posle plasmana u finale Svetskog prvenstva u Rusiji, sada ostaje da odsedi na klupi još skoro tri meseca, jer je teško očekivati da mu Mauricio Sari pruži šansu - bar ne u važnim mečevima - u konkurenciji Kristijana Ronalda, Paula Dibale i Gonzala Iguaina.

Strelac 44 gola na 162 nastupa za "bjankonere", među koje je došao na leto 2015. posle samo jedne sezone u Atletiku, i dalje nije odigrao ni minut od dolaska Sarija u Torino.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar