Тумбаковић остао без Тадића!

Најбољи српски фудбалер Душан Тадић пропустиће наредна два меча репрезентације.  Тадић се враћа за Амстердам: Пропушта Парагвај и Литванију! Капитен Ајакса неће бити на располагању за октобарске утакмице због повреде леђа.

Фудбал 10.10.2019 | 09:16
Тумбаковић остао без Тадића!
Тадић неће бити на располагању селектору Љубиши Тумбаковићу због повреде леђа, преноси Спорт Клуб.

Ово је додатни ударац за "Орлове" јер против Парагваја (четвртак) и Литваније (понедељак) неће играти ни Никола Максимовић и Сергеј Милинковић-Савић.

Повредио се и резервни голман Борис Радуновић, кога је заменио Емил Роцков.

Србија ће у четвртак дочекати Парагвај у Крушевцу (20.45) у пријатељској утакмици, док у понедељак гостујемо Литванији у мечу квалификација за Европско првенство 2020. године.

Душан Тадић ипак неће бити део тима на предстојећим утакмицама Србије. Лидер репрезентације ће пропустити пријатељски меч против Парагваја и квалификациони сусрет против Литваније, преноси Спортклуб.

"Десетка" Србије и капитен Ајакса има повреду леђа, због које ће морати да пропусти предстојеће мечеве и тако задао нове проблеме Љубиши Тумбаковићу око састављања тима. Још увек није познато о колико се озбиљној повреди ради.

Селектор репрезентације не само да неће имати на располагању најбољег играча тима, већ је још раније остао без могућности да рачуна на Сергеја Милинковић-Савића, Николу Максимовића и Бориса Радуновића.

Раније у среду је било објављено да ће Емил Роцков заменити повређеног Радуновића као трећи голман репрезентације, а сада остаје да се види за какав састав ће се Тумбаковић одлучити у четвртак увече.

Тадић је током актуелног квалификационог циклуса постигао један гол, у Лисабону против Португала.

Србија је домаћин Парагвају у пријатељском сусрету (меч почиње од 20.45) на стадиону "Младост" у Крушевцу, што ће бити прво гостовање јужноамеричке селекције у нашој земљи још од 2006. године.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар