Обрадовић поново са Звездом: Биће сјајна атмосфера!

И његов кошаркаш Лео Вестерман у први план ставља навијаче Црвене звезде.

Кошарка 10.10.2019 | 12:45
Обрадовић поново са Звездом: Биће сјајна атмосфера!
Црвена звезда мтс дебитује пред својим навијачима у Евролиги.

У оквиру 2. кола најјачег кошаркашког такмичења у Европи у Београд долази Фенербахче, вицешампион Турске, који је посљедњи пут у "Пиониру" славио убједљиво (80:63), док је годину дана прије тога Звезда однијела побједу у "тијесном" мечу (75:73), након чега је Жељко Обрадовић био и те како љут на конференцији за медије.

У најави утакмице, након пораза од Реал Мадрида, истакао је да му је јасно да ће и друго узастопно гостовање бити тешко по њих...

"Играћемо пред сјајном атмосфером у Београду против тима који је направио много промјена у односу на прошлу сезону. Имају квалитет без сумње... Бориће се за пролазак у ТОП8, што значи да морамо да одиграмо добру утакмицу и будемо спремни за то", рекао је Жељко Обрадовић за сајт Евролиге.

Од раније је познато да ће у саставу бити Јан Весели, док је његов бивши саиграч из Партизана, а садашњи члан Фенера, Лео Вестерман, такође у први план ставио навијаче.

"Увијек је тешко против Звезде, посебно у Београду. Враћају се у Евролигу послије једне сезоне, тако да очекујемо велику подршку навијача и тешку битку", рекао је Француз.

"Морамо да будемо спремни од првог минута и подигнемо одмах интензитет на виши ниво. Морамо да будемо спремни на све", нагласио је Лео Вестерман пред меч који се игра у "Арени" у четвртак од 19 часова.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар