Obradović ponovo sa Zvezdom: Biće sjajna atmosfera!

I njegov košarkaš Leo Vesterman u prvi plan stavlja navijače Crvene zvezde.

Košarka 10.10.2019 | 12:45
Obradović ponovo sa Zvezdom: Biće sjajna atmosfera!
Crvena zvezda mts debituje pred svojim navijačima u Evroligi.

U okviru 2. kola najjačeg košarkaškog takmičenja u Evropi u Beograd dolazi Fenerbahče, vicešampion Turske, koji je posljednji put u "Pioniru" slavio ubjedljivo (80:63), dok je godinu dana prije toga Zvezda odnijela pobjedu u "tijesnom" meču (75:73), nakon čega je Željko Obradović bio i te kako ljut na konferenciji za medije.

U najavi utakmice, nakon poraza od Real Madrida, istakao je da mu je jasno da će i drugo uzastopno gostovanje biti teško po njih...

"Igraćemo pred sjajnom atmosferom u Beogradu protiv tima koji je napravio mnogo promjena u odnosu na prošlu sezonu. Imaju kvalitet bez sumnje... Boriće se za prolazak u TOP8, što znači da moramo da odigramo dobru utakmicu i budemo spremni za to", rekao je Željko Obradović za sajt Evrolige.

Od ranije je poznato da će u sastavu biti Jan Veseli, dok je njegov bivši saigrač iz Partizana, a sadašnji član Fenera, Leo Vesterman, takođe u prvi plan stavio navijače.

"Uvijek je teško protiv Zvezde, posebno u Beogradu. Vraćaju se u Evroligu poslije jedne sezone, tako da očekujemo veliku podršku navijača i tešku bitku", rekao je Francuz.

"Moramo da budemo spremni od prvog minuta i podignemo odmah intenzitet na viši nivo. Moramo da budemo spremni na sve", naglasio je Leo Vesterman pred meč koji se igra u "Areni" u četvrtak od 19 časova.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar