Фракција Гробара пред ФСС: Овдје је непријатељ!

Навијачи Партизана окупљени у фракцију "Партизановци" одлучила да не иде на Куп утакмицу против Водојаже у мјесту Грошница крај Крагујевца, већ испред Фудбалског савеза Србије да искаже протест.

Фудбал 09.10.2019 | 19:24
Фракција Гробара пред ФСС: Овдје је непријатељ!
Дио организованих навијача Партизана, који себе називају "Партизановци", отишао је данас пред Кућу фудбала у Стару Пазову како би исказали протест због дешавања у српском фудбалу.

Они сматрају да је Партизан протеклог викенда "покраден" у првенственој утакмици против Вождовца, а да је са друге стране, Црвена звезда "погурана ка побједи".

Зато су данас, умјесто да бодре Партизан у куп мечу против нижеразредног клуба Водојажа из мјеста Грошница, отишли испред просторија Фудбалског савеза Србије у Старој Пазови, и исказали бунт против врха националног савеза.

"Сматрамо да Партизан своје утакмице не игра против ривала на стадионима широм Србије, већ против фудбалског савеза и судијске организације који се понашају као истурено одјељење клуба који у 'вјечитом дербију' није упутио ударац на гол Партизана", пише у прогласу навијачке групе "Патизановци".

Уједно, позвали су и легенде Партизана, који су запослени у ФСС, а реч је о Ненаду Бјековићу, Момчилу Вукотићу и Саши Илићу, да "дигну глас, огласе се против неправди и покушају да свом Партизану обезбиједе поштен третман и суђење".

"Не оглашавамо се зато што је клуб за који навијамо изгубио. Пораз је саставни дио спорта. Оглашавамо се због начина на који је наш клуб изгубио. Не желимо да викенде проводимо као статисти у некаквој представи, већ као искрени навијачи и љубитељи спорта који вјерују да ће искључиво терен одлучивати ко је заиста бољи", додаје се у прогласу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар