Веганка тужила комшије, због мириса меса са роштиља!

Овој Аустралијанки смета мирис роштиља из дворишта њених комшија јер је веганка, а против њих је предузела и правне мере. Сада на хиљаде људи тражи ‘правду’ за веганку и исмејавају је…

Занимљивости 09.10.2019 | 19:00
Веганка тужила комшије, због мириса меса са роштиља!
Сила Карден (Цилла Царден) из аустралијског Перта тужила је комшије због роштиљања у свом дворишту, а на суду је тврдила да су јој мириси меса са роштиља и рибе угрожавали њен квалитет живота. Пошто су њене оптужбе одбачене, случај ове физиотерапеуткиње је завршио на Врховном суду, а најмање 4000 људи најавило је долазак на масовни роштиљ у знак протеста против веганке.


Жени је, поред роштиља, сметало и пушење комшија, као и „гласно ударање лоптом“, а суд је утврдио да њене комшије не раде ништа илегално вец́ само уживају са породицом у сопственом дворишту. Упркос томе што је суд рекао своје, Сила и даље каже да не може уживати у својој башти и размишља о томе шта даље предузети у законском смислу.


Из тог разлога, хиљаде људи планира "‘миран протест’" испред њене куц́е, а цео догађај је организован на Фацебооку под називом ‘Цоммунитy ББQ фор Цилла Царден’.



“Цилла Царден има проблема са роштиљем комшија, јер је веганка. Недавно их је одвела на Врховни суд! Не дозволите да Цилла поквари добру стару аустралијску традицију, придружите нам се на роштиљу у заједници како бисмо протествовали против њених акција “, наводи се у саопштењу догађаја најављеном 19. октобра.


Извор: 24.хр

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ето Видис

09.10.2019 18:38

Одмах поднијети контра тузбу, због узасног смрада из њеног двориста, од прзења паприка, кувања бураније, а тек спинат сто зна да смрди.

ОДГОВОРИТЕ