Због болести се одриче очинства

Данима се већ расправља ко је отац дјетета Миљане Кулич, а из сата у сат се догађају се обрти.

Забава 09.10.2019 | 16:18
Због болести се одриче очинства
Мада је Бојан Томовић све демантовао, одлучио је да каже истину и призна да отац није Лазар Чолић Зола, него он. Учесница ријалтија је у центру пажње, а у ријалитију се одвија права драма.

Бојан је сада одлучио да, како каже, призна да је отац дјетета заправо он и тражи од продукције и Микси да закажу абортус.



"Не могу висе да ћутим иако сам обећао Миљани, јер ми је жао Золе и гризе ме савјест. То дијете што носи Миљана ЈЕСТЕ МОЈЕ, ту нема никакве сумње, али она мора да абортира зато што ја имам биполарни поремећај, а и Миљана је психички нестабилна. Главни разлог за абортус је што су и моји и Миљанини психички проблеми нажалост веома често наслиједни и ја не би поднио да ми се дијете пати и пролази исто кроз што и ја и Миљана.

Зато молим челнике ријалитија да јој што прије заказу абортус док није касно. Ја сам се свјесно одрекао родитељства, бас због болести, зато сам се прије 6 мјесеци и развео након 13 година брака, значи ни са бившом женом нисам хтио да ризикујем потомство, а камо ли са неком другом дјевојком. Миљана је млада, има времена да рађа још пуно дјеце и да буде сретна, али са здравим човјеком, а не самном биполарним, од живота и лијекова преуморним човјеком.

Ја се са 37 година, осјећам као да ми је 97 и знам да због терапије која је за биполар доживотна, не би могао да будем добар и одговоран отац, а још би тужније било да дијете наслиједи поремећај или да га чува баба Марија. Миљана је инсистирала да је напуним, ја сам мислио да не могу да имам дјеце, али ето десило се чудо, коме нажалост не могу да се радујем јер је биполарни поремећај доживотна психичка болест са великом стопом самоубиства, плус што ја имам и епи нападе, а Миљанину психичку нестабилност видјели сте сви на тв, тако да замислите какву би генетску предиспозицију то дијете имало.

Е зато сам, иако можда звучи себично и грозно, за абортус, јер ваљда и ја као отац имам право гласа", стоји у Бојановој поруци.

(Ало)

Коментари / 0

Оставите коментар