Пејџ: Добра одбрана кључ преокрета!

Кошаркаши Партизана су одличном игром у другом полувремену успели да начине преокрет против Тофаша и славе са 93:80.

Кошарка 09.10.2019 | 12:45
Пејџ: Добра одбрана кључ преокрета!
Била је то прва утакмица црно-белих у Еврокупу пред домаћом публиком а веома задовољан игром целог тима био је и Маркус Пејџ.

Американац каже да је кључ победе била знатно боља игра целог тима у одбрани у другом полувремену што је уз знатно бољи проценат шута донело тријумф.

"Веома је важно што смо победили. Играмо два различита такмичења, имали смо незгодан меч у Венецији и тренер нам стално говори да ако можемо да вежемо победе, онда ћемо бити у доброј позицији. Заиста смо јако желели да добијемо овај меч са Тофашем, како бисмо себи дали добру предност у овој групи и такмичењу. Без Рашона Томаса, одиграли смо чврсто, у других 20 минута цео тим је начинио искорак, одиграли смо добру утакмицу", сматра Пејџ.

Он каже да је одбрана била веома битан фактор за преокрет у наставку.

"Пре свега, средили смо игру у одбрани. У првој четвртини смо примили 27 поена, нисмо билии добри на шуту. У другом полувремену смо физички били бољи, мало нам је помогла и подршка публике која је ушла у меч. Имамо доста високих играча и када играмо добро одбрану, заиста нас је тешко победити", поручио је кошаркаш Партизана.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар