Боки 13 завршио у болници!

Првоосумњиченом у случају Рекет Бојану Јовановском - Бокију 13 позлило је данас у Тужилаштву за организовани криминал, где је доведен на испитивање, па је хитно прабачен у болницу.

Забава 08.10.2019 | 21:00
Боки 13 завршио у болници!
Његов адвокат Сашко Дукоски је локалним медијима рекао да је његов клијент хитно хоспитализован. Само пола сата након што је из истражног затвора Скопље доведен у Тужилаштво да да изјаву као првоосумњичени у случају Рекет Јовановски је из Тужилаштва изнесен на носилима и у пратњи полиције пребачен у најближу болницу.


Према његовим речима, Јовановски је у тоалету Тужилаштва почео да повраћа, позлило му је и онесвестио се, након чега је уследила хитна реакција.


"Није случајно до сада био најмање 20 пута у болници. Он није дао изјаву. Повраћао је у тоалету и потом колабирао. Много лоша и ружна сцена", рекао је бранилац Бокија 13, Сашко Дукоски за Информер.


Апелациони суд у Скопљу је 4. октобра одбио захтев Јовановског да буде пуштен из затворског притивора, у којем је од 15. јула, зато што је истрага завршена и јер му је лоше здравствено стање.


Јовановског, Зорана Милевског и разрешену специјалну тужитељку Катицу Јаневу, Тужилаштво за организовани криминал Северне Македоније сумњичи да су узели 1,5 милиона евра од једног од најбогатијих Македонаца Јордана Камчева да би добио бољи третман у истрази афере "Империја" Специјаног тужилаштва.


Извор: Информер Фото: Принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар