Певач у ТЛЗП показао албански симбол усред Београда!

Македонски певач Даниел Кајмакоски пред излазак на сцену показао симбол "велике Албаније" * У продуцентској кући "Емоушн", која ради ову емисију, кажу да ту не виде ништа спорно. . .

Забава 08.10.2019 | 20:00
Певач у ТЛЗП показао албански симбол усред Београда!
Фотографија са снимања емисије "Твоје лице звучи познато", на којој певач Даниел Кајмакоски изгледа као да показује симбол "велике Албаније", којим је и фудбалер Шаћири провоцирао Србе на Светском првенству, изазвала је бројне реакције, а огласила се и кућа "Емотион", која стоји иза емисије, рекавши да он није указивао на било какве симболе, већ показивао нокте налакиране за улогу у емисији.


"Наши шоу-програми су забавног карактера и не дозвољавамо пропагирање било каквих политичких симбола и порука. Да смо помислили да је овде реч о томе, одмах бисмо реаговали, као што смо раније то чинили", поручио је власник куће "Емотион" Горан Стаменковић, док се и сам певач огласио поводом ових бурних реакција и покушао да објасни фотографију.


"Показивао сам фотографима своје намазане нокте. Једна од поза ми је била и ова која је изазвала скандал. Појма нисам имао да је то неки албански знак. Македонац сам и православац, никада то не бих намерно урадио. У шоку сам због свега", рекао је Даниел за "Информер".


Певача је осудила фолерка Зорица Марковић:

"Ако се већ прославио у нашој земљи и такмичењу, треба да се стиди! Понео се неприкладно и нефер према Србији, у којој се тренутно налази. Ипак, ми смо земља отвореног срца и граница, праштали смо и горе гестове и речи, па што не бисмо и ово", сматра певачица, а једнако је био оштар и Бора Чорба...


"Вероватно је мислио да имитира Ану Оксу, бившу жену Беџета Пацолија. Дечко очигледно исказује свој став. Видео сам да ови наши опозиционари једу бурек у Борчи у знак подршке албанској пекари, па можда и Даниел жели да им се придружи", рекао је за Информер Ђорђевић.


С друге стране, Даниелов колега из "ТЛЗП" Жељко Шашић и гостујући члан жирија Гоца Тржан не верују да је Македонац имао злу намеру. "Он је супер дечко, не верујем да је хтео неког да увреди. Можда није знао шта показује", сматра фолкер, а Тржанка додаје:

"Даниел је талентован дечак, а они који се баве политиком нека коментаришу то што је урадио. Не знам у којим околностима је настала фотографија, то он треба да објасни."


Погледајте спорну фотографију , па нам кажите шта ви мислите - да ли је Даниел показивао симбол "велике Албаније" или само налакиране нокте?



Извор: Мондо/ Информер Фото: Информер ДН

Коментари / 0

Оставите коментар