Pevač u TLZP pokazao albanski simbol usred Beograda!

Makedonski pevač Daniel Kajmakoski pred izlazak na scenu pokazao simbol "velike Albanije" * U producentskoj kući "Emoušn", koja radi ovu emisiju, kažu da tu ne vide ništa sporno. . .

Zabava 08.10.2019 | 20:00
Pevač u TLZP pokazao albanski simbol usred Beograda!
Fotografija sa snimanja emisije "Tvoje lice zvuči poznato", na kojoj pevač Daniel Kajmakoski izgleda kao da pokazuje simbol "velike Albanije", kojim je i fudbaler Šaćiri provocirao Srbe na Svetskom prvenstvu, izazvala je brojne reakcije, a oglasila se i kuća "Emotion", koja stoji iza emisije, rekavši da on nije ukazivao na bilo kakve simbole, već pokazivao nokte nalakirane za ulogu u emisiji.


"Naši šou-programi su zabavnog karaktera i ne dozvoljavamo propagiranje bilo kakvih političkih simbola i poruka. Da smo pomislili da je ovde reč o tome, odmah bismo reagovali, kao što smo ranije to činili", poručio je vlasnik kuće "Emotion" Goran Stamenković, dok se i sam pevač oglasio povodom ovih burnih reakcija i pokušao da objasni fotografiju.


"Pokazivao sam fotografima svoje namazane nokte. Jedna od poza mi je bila i ova koja je izazvala skandal. Pojma nisam imao da je to neki albanski znak. Makedonac sam i pravoslavac, nikada to ne bih namerno uradio. U šoku sam zbog svega", rekao je Daniel za "Informer".


Pevača je osudila folerka Zorica Marković:

"Ako se već proslavio u našoj zemlji i takmičenju, treba da se stidi! Poneo se neprikladno i nefer prema Srbiji, u kojoj se trenutno nalazi. Ipak, mi smo zemlja otvorenog srca i granica, praštali smo i gore gestove i reči, pa što ne bismo i ovo", smatra pevačica, a jednako je bio oštar i Bora Čorba...


"Verovatno je mislio da imitira Anu Oksu, bivšu ženu Bedžeta Pacolija. Dečko očigledno iskazuje svoj stav. Video sam da ovi naši opozicionari jedu burek u Borči u znak podrške albanskoj pekari, pa možda i Daniel želi da im se pridruži", rekao je za Informer Đorđević.


S druge strane, Danielov kolega iz "TLZP" Željko Šašić i gostujući član žirija Goca Tržan ne veruju da je Makedonac imao zlu nameru. "On je super dečko, ne verujem da je hteo nekog da uvredi. Možda nije znao šta pokazuje", smatra folker, a Tržanka dodaje:

"Daniel je talentovan dečak, a oni koji se bave politikom neka komentarišu to što je uradio. Ne znam u kojim okolnostima je nastala fotografija, to on treba da objasni."


Pogledajte spornu fotografiju , pa nam kažite šta vi mislite - da li je Daniel pokazivao simbol "velike Albanije" ili samo nalakirane nokte?Izvor: Mondo/ Informer Foto: Informer DN

Komentari / 0

Ostavite komentar