Шта ради Кевин Спејси у Београду и како проводи време?

Кевин је у српску престоницу дошао како би снимао серију

Забава 08.10.2019 | 19:00
 Шта ради Кевин Спејси у Београду и како проводи време?
Холивудски глумац Кевин Спејси, у тајности је допутовао у српску престоницу, али су његову посету разоткрили чланови Народног позоришта у Београду.


Глумац из популарне серије "Кућа од карата" и многих других познатих пројеката само је "ушетао" у Народно позориште, где се појавио на проби представе "Сан летње ноћи - пројекат Шекспир" и шокирао редитеља Кокана Младеновића и глумице. "Желео је да види шта тренутно постављамо, па смо га одвели на пробу представе 'Сан летње ноћи - пројекат Шекспир' Кокана Младеновића, чија ће премијера бити 8. октобра.



Глумице су биле одушевљене, пошто је у питању комплетно женска постава. Седео је у гледалишту, био је изузетно љубазан, распитивао се за све и имао стрпљења да са свима поразговара и фотографише се," рекли су том приликом за МОНДО у дирекцији Драме.

Спејси се задржао око пола сата, а затим отишао.



Кевин је у српску престоницу дошао како би снимао серију, која је први његов пројекат након оптужби за злостављање мушкараца. Није познато како славни глумац проводи време у Београду, али се захваљујући младом манекену Ђорђу Ћулафићу сазнало да је искористио сунчан дан како би прошетао обалом Саве.


"Хеј, лепа ти је јакна", чуо је млади Београђанин, иза својих леђа. Окренуо се и угледао познатог глумца Кевина Спејсија. Ђорђе је сусрет са Кевином забележио фотографијом коју је поделио на свом Инстаграм налогу.




"Разговарао сам са овим човеком накратко о мом родном граду и онда је отишао свако својим путем. Улепшао ми је дан", написао је он. Иако су многи пратиоци били одушевљени због његовог сусрета са звездом, било је и оних који су инсинуирали да је комплимент за јакну можда био почетак неке другачије приче и рекли му у коментарима да је "добро прошао", као и да "знају шта је Спејси заправо хтео"...



Наиме, овим коментарима се алудирало на чињеницу да је пре две године популарни глумац јавно открио да је хомосексуалац, и то након оптужбе глумца Ентонија Репа да је Кевин покушао да га заведе када је имао само 14 година.


Након тога су се појавиле и исповести других мушкараца. Портал Дефамер је објавио 13 прича анонимних читалаца, које су му пристигле.


Због овог скандала Кевину је каријера скоро уништена - избачен је из пројеката у којима је радио, а више нико у Холивуду не жели да снима са њим. Глумац је негирао све тврдње о сексуалном злостављању.


Извор: Еспресо.рс  Фото:  АП/ Цхрис ПиззеллоИнстаграм принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар