Šta radi Kevin Spejsi u Beogradu i kako provodi vreme?

Kevin je u srpsku prestonicu došao kako bi snimao seriju

Zabava 08.10.2019 | 19:00
 Šta radi Kevin Spejsi u Beogradu i kako provodi vreme?
Holivudski glumac Kevin Spejsi, u tajnosti je doputovao u srpsku prestonicu, ali su njegovu posetu razotkrili članovi Narodnog pozorišta u Beogradu.


Glumac iz popularne serije "Kuća od karata" i mnogih drugih poznatih projekata samo je "ušetao" u Narodno pozorište, gde se pojavio na probi predstave "San letnje noći - projekat Šekspir" i šokirao reditelja Kokana Mladenovića i glumice. "Želeo je da vidi šta trenutno postavljamo, pa smo ga odveli na probu predstave 'San letnje noći - projekat Šekspir' Kokana Mladenovića, čija će premijera biti 8. oktobra.Glumice su bile oduševljene, pošto je u pitanju kompletno ženska postava. Sedeo je u gledalištu, bio je izuzetno ljubazan, raspitivao se za sve i imao strpljenja da sa svima porazgovara i fotografiše se," rekli su tom prilikom za MONDO u direkciji Drame.

Spejsi se zadržao oko pola sata, a zatim otišao.Kevin je u srpsku prestonicu došao kako bi snimao seriju, koja je prvi njegov projekat nakon optužbi za zlostavljanje muškaraca. Nije poznato kako slavni glumac provodi vreme u Beogradu, ali se zahvaljujući mladom manekenu Đorđu Ćulafiću saznalo da je iskoristio sunčan dan kako bi prošetao obalom Save.


"Hej, lepa ti je jakna", čuo je mladi Beograđanin, iza svojih leđa. Okrenuo se i ugledao poznatog glumca Kevina Spejsija. Đorđe je susret sa Kevinom zabeležio fotografijom koju je podelio na svom Instagram nalogu.
"Razgovarao sam sa ovim čovekom nakratko o mom rodnom gradu i onda je otišao svako svojim putem. Ulepšao mi je dan", napisao je on. Iako su mnogi pratioci bili oduševljeni zbog njegovog susreta sa zvezdom, bilo je i onih koji su insinuirali da je kompliment za jaknu možda bio početak neke drugačije priče i rekli mu u komentarima da je "dobro prošao", kao i da "znaju šta je Spejsi zapravo hteo"...Naime, ovim komentarima se aludiralo na činjenicu da je pre dve godine popularni glumac javno otkrio da je homoseksualac, i to nakon optužbe glumca Entonija Repa da je Kevin pokušao da ga zavede kada je imao samo 14 godina.


Nakon toga su se pojavile i ispovesti drugih muškaraca. Portal Defamer je objavio 13 priča anonimnih čitalaca, koje su mu pristigle.


Zbog ovog skandala Kevinu je karijera skoro uništena - izbačen je iz projekata u kojima je radio, a više niko u Holivudu ne želi da snima sa njim. Glumac je negirao sve tvrdnje o seksualnom zlostavljanju.


Izvor: Espreso.rs  Foto:  AP/ Chris PizzelloInstagram printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar