Пукло је! Милер хоће да иде послије 11 година!

Ас Бајерна је разочаран третманом код Ника Ковача.  Све дубља криза у Бајерну – легенда жели да оде због Ковача?! Немачки репрезентативац Томас Милер наводно жели да напусти Бајерн Минхен због тренера Ника Ковача.

Фудбал 08.10.2019 | 21:18
Пукло је! Милер хоће да иде послије 11 година!
Офанзивни фудбалер је наводно незадовољан сарадњом са хрватским стручњаком и има намеру да оде из клуба у ком је од 2000. године.

Милер је у последњих пет утакмица одиграо само 66 минута и налази се у другом плану после доласка Филипа Кутиња.

Немачки медији наводе да би Милер могао да затражи трансфер уколико се ситуација не промени у наредним недељама.

Он је члан првог тима Бајерна од 2008. године, досад је одиграо 325 утакмица и постигао 110 голова.

Шушкало се о томе доста последњих недеља, а од вечерас је и јавно - Томас Милер је незадовољан у Бајерну после 11 сјајних година. Дечак са југа Баварске који је читаву каријеру провео у овом клубу и освојио све живо, не крије више да је разочаран третманом који има код тренера Ника Ковача што ће вероватно отворити нови фронт у Забнер улици.

Само 66 минута на последњих пет утакмица забележио је некадашњи репрезентативац Немачке, а иако није јавно критиковао тренера због третмана који има, Милер је о фрустрацији већ разговарао са водећим фудбалерима у тиму, пише Билд у сутрашњем издању.

Исти лист наводи и да је 30-годишњи Томас Милер спреман да напусти Минхен наредног лета уколико се ситуација не промени у наредних неколико недеља, а разочаран је и због чињенице да му није понуђен нови уговор пошто му актуелни истиче у лето 2021. године.

Детаљније информације о овом случају знаће се тек ујутру када Билд осване на немчким киосцима.

Извор: моззартспорт/Б92

Фото: Сцреенсхот

Коментари / 0

Оставите коментар