Puklo je! Miler hoće da ide poslije 11 godina!

As Bajerna je razočaran tretmanom kod Nika Kovača.  Sve dublja kriza u Bajernu – legenda želi da ode zbog Kovača?! Nemački reprezentativac Tomas Miler navodno želi da napusti Bajern Minhen zbog trenera Nika Kovača.

Fudbal 08.10.2019 | 21:18
Puklo je! Miler hoće da ide poslije 11 godina!
Ofanzivni fudbaler je navodno nezadovoljan saradnjom sa hrvatskim stručnjakom i ima nameru da ode iz kluba u kom je od 2000. godine.

Miler je u poslednjih pet utakmica odigrao samo 66 minuta i nalazi se u drugom planu posle dolaska Filipa Kutinja.

Nemački mediji navode da bi Miler mogao da zatraži transfer ukoliko se situacija ne promeni u narednim nedeljama.

On je član prvog tima Bajerna od 2008. godine, dosad je odigrao 325 utakmica i postigao 110 golova.

Šuškalo se o tome dosta poslednjih nedelja, a od večeras je i javno - Tomas Miler je nezadovoljan u Bajernu posle 11 sjajnih godina. Dečak sa juga Bavarske koji je čitavu karijeru proveo u ovom klubu i osvojio sve živo, ne krije više da je razočaran tretmanom koji ima kod trenera Nika Kovača što će verovatno otvoriti novi front u Zabner ulici.

Samo 66 minuta na poslednjih pet utakmica zabeležio je nekadašnji reprezentativac Nemačke, a iako nije javno kritikovao trenera zbog tretmana koji ima, Miler je o frustraciji već razgovarao sa vodećim fudbalerima u timu, piše Bild u sutrašnjem izdanju.

Isti list navodi i da je 30-godišnji Tomas Miler spreman da napusti Minhen narednog leta ukoliko se situacija ne promeni u narednih nekoliko nedelja, a razočaran je i zbog činjenice da mu nije ponuđen novi ugovor pošto mu aktuelni ističe u leto 2021. godine.

Detaljnije informacije o ovom slučaju znaće se tek ujutru kada Bild osvane na nemčkim kioscima.

Izvor: mozzartsport/B92

Foto: Screenshot

Komentari / 0

Ostavite komentar