Алардајс сматра да Јунајтед може да испадне из лиге!

И 1974. године су имали сјајан тим. . . ! Тешка ситуација на Олд Трафорду. . .

Фудбал 09.10.2019 | 13:42
Алардајс сматра да Јунајтед може да испадне из лиге!
Манчестер јунајтед у последњих 30 година није имао лошији старт у Премијер лиги. Садашња екипа Олеа Гунара Солскјера након осам одиграних кола има само два бода више од зоне испадања, па се на Острву увелико води полемика о томе да ли Црвени ђаволи могу да се нађу у ситуацији да испадну из лиге, баш као што им се догодило 1974. године, само шест година након освајања титуле европског шампиона.

Искусни стручњак Сем Алардајс уопште не искључује такав сценарио, посебно ако екипа са Олд Трафорда на овај начин настави да губи самопоуздање.

"Они су 1974. године испали са сјајном екипом на папиру. Дакле, ова ситуација није изван граница таквих могућности, и могли би да доживе катастрофалан пад уколико самопоуздање додатно падне, а проблеми са повредама остану на снази. Играчи обично не могу да се врате тако брзо као што би то чинили онда када су ствари у потпуности у реду. Постоји узнемиреност у тиму због тога што Погба жели да оде из клуба. Пред Олеом је велики посао, знам да кажу да је потребно време за обнову тима, али не можете продати свог најбољег стрелца у тиму и не пронаћи му замену. То је огроман проблем", директан је Алардајс.

Манчестер има проблема и са распоредом, пошто га одмах након репрезентативне паузе очекује велики дерби са Ливерпулом, па четири гостовања у три различита такмичења. Прво Партизану, па Норичу, Челсију и Борнмуту. Оле Гунар Солскјер ће бити на изузетно великим мукама при покушају да изведе екипу из тренутних проблема.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар