Alardajs smatra da Junajted može da ispadne iz lige!

I 1974. godine su imali sjajan tim. . . ! Teška situacija na Old Trafordu. . .

Fudbal 09.10.2019 | 13:42
Alardajs smatra da Junajted može da ispadne iz lige!
Mančester junajted u poslednjih 30 godina nije imao lošiji start u Premijer ligi. Sadašnja ekipa Olea Gunara Solskjera nakon osam odigranih kola ima samo dva boda više od zone ispadanja, pa se na Ostrvu uveliko vodi polemika o tome da li Crveni đavoli mogu da se nađu u situaciji da ispadnu iz lige, baš kao što im se dogodilo 1974. godine, samo šest godina nakon osvajanja titule evropskog šampiona.

Iskusni stručnjak Sem Alardajs uopšte ne isključuje takav scenario, posebno ako ekipa sa Old Traforda na ovaj način nastavi da gubi samopouzdanje.

"Oni su 1974. godine ispali sa sjajnom ekipom na papiru. Dakle, ova situacija nije izvan granica takvih mogućnosti, i mogli bi da dožive katastrofalan pad ukoliko samopouzdanje dodatno padne, a problemi sa povredama ostanu na snazi. Igrači obično ne mogu da se vrate tako brzo kao što bi to činili onda kada su stvari u potpunosti u redu. Postoji uznemirenost u timu zbog toga što Pogba želi da ode iz kluba. Pred Oleom je veliki posao, znam da kažu da je potrebno vreme za obnovu tima, ali ne možete prodati svog najboljeg strelca u timu i ne pronaći mu zamenu. To je ogroman problem", direktan je Alardajs.

Mančester ima problema i sa rasporedom, pošto ga odmah nakon reprezentativne pauze očekuje veliki derbi sa Liverpulom, pa četiri gostovanja u tri različita takmičenja. Prvo Partizanu, pa Noriču, Čelsiju i Bornmutu. Ole Gunar Solskjer će biti na izuzetno velikim mukama pri pokušaju da izvede ekipu iz trenutnih problema.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar