Валенсија би цензуру!

Да се не емитују протести навијача, да се не чују увреде за Управу… Криза на Местаљи!

Фудбал 10.10.2019 | 08:38
Валенсија би цензуру!
На папиру, изгледа као да се клуб буди. Валенсија је у последња четири кола освојила осам бодова, двоструко више него у уводна четири и позиционирала се у врху табеле шпанског првенства. Али и навијачи имају очи и виде да је клуб у кризи после смене тренера Марселиња и Пабла Лонгорије, шефа спортског сектора.

Стога се на Местаљи последњих недеља неретко чују протести навијача против управе. На свакој утакмици се тражи од власника Питера Лима да прода клуб, од председника Анила Муртија да поднесе оставку.

Међутим, оно што ове навијачке протесте разликује од других је тај што је клупска управа наводно решила да проба да проблем реши – цензуром?! Радио Онда Серо, иначе прилично поуздан извор информација из Примере у Шпанији, тврди да је Валенсија од компаније Медијапро, власника права за ТВ преносе утакмица Слепих мишева, тражила да протесте трибине не емитује у преносима.

Тражи се и да камере “скрене” кад угледа бунтовне пароле навијача, као и да се утиша тон кад трибина крене да повицима тера Лима и Муртија. Такође, “препоручено” је и да се навијачи не снимају ни док протестују испред стадиона, пре или после утакмица.

Видећемо како ће реаговати компанија Медијапро. А сигурни смо да чак и да њен одговор буде потврдан то неће решити проблеме у клубу.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар