Valensija bi cenzuru!

Da se ne emituju protesti navijača, da se ne čuju uvrede za Upravu… Kriza na Mestalji!

Fudbal 10.10.2019 | 08:38
Valensija bi cenzuru!
Na papiru, izgleda kao da se klub budi. Valensija je u poslednja četiri kola osvojila osam bodova, dvostruko više nego u uvodna četiri i pozicionirala se u vrhu tabele španskog prvenstva. Ali i navijači imaju oči i vide da je klub u krizi posle smene trenera Marselinja i Pabla Longorije, šefa sportskog sektora.

Stoga se na Mestalji poslednjih nedelja neretko čuju protesti navijača protiv uprave. Na svakoj utakmici se traži od vlasnika Pitera Lima da proda klub, od predsednika Anila Murtija da podnese ostavku.

Međutim, ono što ove navijačke proteste razlikuje od drugih je taj što je klupska uprava navodno rešila da proba da problem reši – cenzurom?! Radio Onda Sero, inače prilično pouzdan izvor informacija iz Primere u Španiji, tvrdi da je Valensija od kompanije Medijapro, vlasnika prava za TV prenose utakmica Slepih miševa, tražila da proteste tribine ne emituje u prenosima.

Traži se i da kamere “skrene” kad ugleda buntovne parole navijača, kao i da se utiša ton kad tribina krene da povicima tera Lima i Murtija. Takođe, “preporučeno” je i da se navijači ne snimaju ni dok protestuju ispred stadiona, pre ili posle utakmica.

Videćemo kako će reagovati kompanija Medijapro. A sigurni smo da čak i da njen odgovor bude potvrdan to neće rešiti probleme u klubu.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar