Стојчев ми је обећао да ће побиједити Партизан!

Марин открива: „Рекао ми је да су се супер припремили за ту утакмицу и да верује у славље“, каже Звездина десетка.

Фудбал 09.10.2019 | 08:38
Стојчев ми је обећао да ће побиједити Партизан!
Капитен Црвене звезде Марко Марин отркио је у разговору за Спортски журнал, да му је првотимац Вождовца и некадашња велика нада Црвене звезде, Милош Стојчев, обећао да ће Вождовац славити у против Партизана у Хумској.

Иначе, Марин и Стојчев су кућни пријатељи, па су пред ово коло логично разговарали и о црно-белима.

"Обећао ми је Милош Стојчев да ће их победити. Рекао ми је да су се супер припремили за ту утакмицу и да верује у славље. Обећао ми је да ће да освоје три бода и зато ни на тренутак нисам размишљао да ће бити другачије", рекао је Марин за Спортски журнал.

Лидер ове екипе Владана Милојевића је голом у 96. минуту утакмице у Крушевцу донео Црвеној звезди драгоцена три бода.

"Иза нас је тежак меч, иако смо добро одиграли, имали велики број шанси, погађали стативу, пречку, Милуновић је могао да постигне гол главом, касно смо одлучили утакмицу. Није више ипак битно како смо дошли до победе, важно је да смо дошли до изузетно важних бодова".

Иако се радило о последњим тренуцима утакмице, буквално последњем шуту на мечу, Марин није имао трему.

"Није ме уплашило то што је тај шут била последња шанса за побеу. Имао сам добар предосећај. Никад не могу да будем сигуран да ће лопта ући у гол, али осећао сам се добро и хвала Богу погодио".

Звездин капитен претходно није захтевао да изведе једанаестерац.

"Бен је узео лопту, био је сигуран у себе, нисам хтео да правим проблем и уведем несигурност у екипу. Дешава се да се промаши пенал, није то никакав проблем".

Драма је виђена у самој завршници меча?

"Гледали смо на сат, имали све мање времена, пропуштали смо шансе и логично је да постанемо нервозни. Битно је да смо нападали, све време стварали шансе и једну на крају успели да искористимо".

Задовољство одиграном утакмицом није крио ни Владан Милојевић.

"Била је ово једна од наших бољих утакмица. Статистички подаци говоре томе у прилог. Противник нам практично није ушао у шенаестерац, ниједном није шутнуо на наш гол. Напредак се добро бранио, био је агресиван у таквој игри, добар је тим, али ми смо имали 20 шутева ка мрежи. Требало би само да радимо на бољој реализацији, да овакве утакмице раније решавамо. Морамо да будемо срећни после овакве утакмице".

Све екипе из Звездине групе у Лиги шампиона су имале проблема овог викенда.

"Не мислим да су разлог претходне утакмице у Европи. Дошло је до умора после три-четири недеље играња на свака три дана. Бајерн је блистао у Европи, па је сад изгубио, добри су и противници, били су одморнији, сачекали су шансу. Не може се без обзира на разлику у квалитету лагано добити свака утакмица".

Црвено-бели су засели на врх табеле и поново се одмакли од вечитог ривала.

"Остаћемо до краја први", самоуверено је закључио Марин.

Извор: моззартспорт

Фото: МН пресс

Коментари / 0

Оставите коментар