Stojčev mi je obećao da će pobijediti Partizan!

Marin otkriva: „Rekao mi je da su se super pripremili za tu utakmicu i da veruje u slavlje“, kaže Zvezdina desetka.

Fudbal 09.10.2019 | 08:38
Stojčev mi je obećao da će pobijediti Partizan!
Kapiten Crvene zvezde Marko Marin otrkio je u razgovoru za Sportski žurnal, da mu je prvotimac Voždovca i nekadašnja velika nada Crvene zvezde, Miloš Stojčev, obećao da će Voždovac slaviti u protiv Partizana u Humskoj.

Inače, Marin i Stojčev su kućni prijatelji, pa su pred ovo kolo logično razgovarali i o crno-belima.

"Obećao mi je Miloš Stojčev da će ih pobediti. Rekao mi je da su se super pripremili za tu utakmicu i da veruje u slavlje. Obećao mi je da će da osvoje tri boda i zato ni na trenutak nisam razmišljao da će biti drugačije", rekao je Marin za Sportski žurnal.

Lider ove ekipe Vladana Milojevića je golom u 96. minutu utakmice u Kruševcu doneo Crvenoj zvezdi dragocena tri boda.

"Iza nas je težak meč, iako smo dobro odigrali, imali veliki broj šansi, pogađali stativu, prečku, Milunović je mogao da postigne gol glavom, kasno smo odlučili utakmicu. Nije više ipak bitno kako smo došli do pobede, važno je da smo došli do izuzetno važnih bodova".

Iako se radilo o poslednjim trenucima utakmice, bukvalno poslednjem šutu na meču, Marin nije imao tremu.

"Nije me uplašilo to što je taj šut bila poslednja šansa za pobeu. Imao sam dobar predosećaj. Nikad ne mogu da budem siguran da će lopta ući u gol, ali osećao sam se dobro i hvala Bogu pogodio".

Zvezdin kapiten prethodno nije zahtevao da izvede jedanaesterac.

"Ben je uzeo loptu, bio je siguran u sebe, nisam hteo da pravim problem i uvedem nesigurnost u ekipu. Dešava se da se promaši penal, nije to nikakav problem".

Drama je viđena u samoj završnici meča?

"Gledali smo na sat, imali sve manje vremena, propuštali smo šanse i logično je da postanemo nervozni. Bitno je da smo napadali, sve vreme stvarali šanse i jednu na kraju uspeli da iskoristimo".

Zadovoljstvo odigranom utakmicom nije krio ni Vladan Milojević.

"Bila je ovo jedna od naših boljih utakmica. Statistički podaci govore tome u prilog. Protivnik nam praktično nije ušao u šenaesterac, nijednom nije šutnuo na naš gol. Napredak se dobro branio, bio je agresivan u takvoj igri, dobar je tim, ali mi smo imali 20 šuteva ka mreži. Trebalo bi samo da radimo na boljoj realizaciji, da ovakve utakmice ranije rešavamo. Moramo da budemo srećni posle ovakve utakmice".

Sve ekipe iz Zvezdine grupe u Ligi šampiona su imale problema ovog vikenda.

"Ne mislim da su razlog prethodne utakmice u Evropi. Došlo je do umora posle tri-četiri nedelje igranja na svaka tri dana. Bajern je blistao u Evropi, pa je sad izgubio, dobri su i protivnici, bili su odmorniji, sačekali su šansu. Ne može se bez obzira na razliku u kvalitetu lagano dobiti svaka utakmica".

Crveno-beli su zaseli na vrh tabele i ponovo se odmakli od večitog rivala.

"Ostaćemo do kraja prvi", samouvereno je zaključio Marin.

Izvor: mozzartsport

Foto: MN press

Komentari / 0

Ostavite komentar