Зајон се представио са 3 куцања, дабл-дабл Вучевића!

Први пик са овогодишњег драфта Зајон Вилијамсон дебитовао је у дресу Њу Орлеанс Пеликанса.  Махао лактовима, ударио противника лоптом и добио искључење – у припремној утакмици! Крилни центар Њујорк Никса Маркус Морис је добио искључење у предсезонској утакмици против Вашингтона.

Кошарка 08.10.2019 | 17:11
Зајон се представио са 3 куцања, дабл-дабл Вучевића!
Вилијамсон је постигао 16 поена (6/13 из игре) уз 7 скокова те по 3 асистенције и блокаде у победи Пеликанса над Атланта Хоксима 133:109.

Нова звезда Пеликанса препознатљива по својим моћним закуцавањима је три пута закуцала на дебију за НБА тим.

Навијачима Њу Орлеанса се представио и Лонзо Бол са лошим шутем (3/10 из игре, 3/8 тројке), али уз 7 асистенција и 5 скокова.

Одличано је био други талентовани момак који је стигао из Лос Анђелес Лејкерса у трејду за Ентонија Дејвиса, Брендон Инграм је постигао 19 поена уз 6 скокова.



Црногорски центар Никола Вучевић остварио је дабл-дабл са по 10 поена и скокова у победи Орланда над Детроитом 115:91.

Засенио га је Арон Гордон са 25 поена уз 8 ухваћених лопти.

Њујорк Никси су савладали Вашингтон Визардсе 104:99, а Милвоки Бакси су надиграли Чикаго Булсе 122:112.

Кливленд Кавалирси су били убедљиви против аргентинског Сан Лоренца са 120:89.

Махао лактовима, ударио противника лоптом и добио искључење – у припремној утакмици! Крилни центар Њујорк Никса Маркус Морис је добио искључење у предсезонској утакмици против Вашингтона.

Он је на старту треће четвртине меча који је његов тим добио са 104:99 ушао у сукоб са Џастином Андерсоном.

Мање-више без икакве потребе, Морис је "махао" лактовима иза линије за три поена, а потом је и лоптом у чело ударио свог чувара.

Морису су арбитри досудили неспортску личну грешку друге категорије, због чега је мора да напусти терен.

"Да ли сам забринут? Због могуће суспензије? Био бих да је ово утакмица у сезони. Онда не бих ово урадио, потребан сам тиму. Морам да будем паметнији, да дам пример, али као што сам рекао, нећу прелазити преко с*ања. Тако је како је", навео је Морис.

Кошаркаш Визардса Бредли Бил, који је био саиграч са Маркусовим братом Маркифом, каже да од близанаца Морис може све да се очекује.

"Не може ништа да вас изненади што је у вези са њима. Они играју чврсто и такмиче се, а умеју да брбљају на терену. Можете да очекујете све од њих. Ипак, није нормално да се то деси у оваквим мечевима", рекао је Бил.

Морис је одиграо само 19 минута, али је успео да упише 17 поена и 7 скокова.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар