Томић неће о Олимпијакосу: Тренер сам Црвене звезде!

“Немам времена да се бавим гласинама“, каже шеф стручног штаба црвено-белих.  Олимпијакос жели да врати Томића: Пустите гласине, дођите у Арену.  Грчки медији преносе да Олимпијакос планира да врати тренера Црвене звезде Милана Томића.

Кошарка 08.10.2019 | 16:33
Томић неће о Олимпијакосу: Тренер сам Црвене звезде!
Томић је прошлог лета стигао у Звезду из пирејског клуба, чију је клупу протеклог викенда напустио Дејвид Блат.

Међутим, Томић не би одмах преузео Олимпијакос, већ пирејски црвено-бели планирају да га ангажују наредног лета.

Није деманти, али није ни тема за данас. Тако се бар да наслутити на основу одговора Милана Томића на писање грчких медија да је Олимпијакос озбиљно запео да тренера Црвене звезде следећег лета врати у Атину у којој је оставио дубок траг и као играч и као помоћник у стручном штабу.

Томић није категорички демантовао сазнања колега из Грчке, али јесте апеловао да се та тема архивира, бар привремено, јер шефу стручног штаба црвено-белих свакако истиче уговор следећег лета, а да ли ће бити понуђен нови вероватно зависи и од онога што ће Звезда направити у актуелној сезони.

И само је она тренутно на глави Звездиног шефа струке.

''Не желим и немам времена да се бавим новинарским гласинама. Тренер сам Црвене звезде, максимално фокусиран и окренут наредним обавезама и утакмици Евролиге против Фенербачеа, која нас очекује већ за два дана. Зато бих искористио ову прилику да позовем све наше навијаче да дођу у великом броју у Арену и подрже нас у овој важној утакмици за Црвену звезду", рекао је тренер црвено-белих.

У плановима Олимпијакоса је да жива легенда клуба Василис Спанулис постане генерални менаџер екипе, уколико одлучи да се пензионише.

Олимпијакос је нову сезону почео убедљивим поразом од АСВЕЛ-у 82:63 у Вилербану, а у другом дочекује Валенсију.

С друге стране, Звезда је поражена управо у Атини од Панатинаикоса 87:82, а у другом дочекује Фенербахче, у четвртак од 19 часова у "Штарк арени".

Подсетимо, грчки портал Спорт24 писао је да Пирејци намеравају да следећег лета улогу генералног директора тима повере играчкој легенди Василису Спанулису, који ће се тада пензионисати, пошто му је већ пуних 37 година. Спанулисев план је наводно баш Милан Томић.

Ипак, сезона је тек почела, а ко зна шта све може да се промени до њеног завршетка, тако да је за ову тему заиста баш рано.

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

П

08.10.2019 15:39

Иди, и не окрећи се... Са собом поведи и Човиће. Обојицу.

ОДГОВОРИТЕ