Полиција пронашла и одузела 7.000 кутија цигарета

- Припадници полиције у Љубињу пронашли су и одузели 7. 000 кутија различитих цигарета у аутомобилу шкода којим је управљао С. С. из Бањалуке.

Република Српска 08.10.2019 | 10:23
Полиција пронашла и одузела 7.000 кутија цигарета
Како је саопштено из Полицијске управе Требиње, контрола шкоде извршена је јуче након прикупљених оперативних сазнања.

"Наиме, полицијски службеници Полицијске станице Љубиње су око 12,20 часова, на магистралном путу М-6, у мјесту Вођени - Пандурица, општина Љубиње, зауставили и контролисали путнички аутомобил марке шкода, којим је управљало лице иницијала С.С. Извршеном контролом и прегледом возила уочена је већа количина цигарета за које лице С.С. није посједовало потребну документацију", наводи се у саопштењу ПУ Требиње.

Наставља се рад на документовању кривичног дјела "Недозвољена трговина".

Полицијска управа Требиње је од почетка 2019. године евидентирала 12 кривичних дјела "Недозвољена трговина", гдје је одузето 55.280 паклица цигарета различитих врста и 3 кг резаног дувана, чија се малопродајна вриједност процјењује на око 135.000 КМ.

(Независне)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Два црна гаврана

08.10.2019 13:38

А што плијене те цигарете..??!! Па ено у и око градске тржнице у БЛ јавно се и нескривено продају. Нико не брани, нико их не гони, од никога цигарете не одузимају. Ваљда због рејтинга тржнице. Зна се чија је је. Уосталом, код Боске и у Господској отворено и несметано дилују се девизе. Само се чује оно сиктаво - девизе, девизе.. А около банака колико волиш, читав низ мјењачница, уредно пријављених, што порез плаћају. За кога ли само раде ти дилери..??!! Не смета им ни редовна, ни комунална полиција, ни инспектори девизног инспектората, па чак ни агенцији за банкарство.

ОДГОВОРИТЕ