Policija pronašla i oduzela 7.000 kutija cigareta

- Pripadnici policije u Ljubinju pronašli su i oduzeli 7. 000 kutija različitih cigareta u automobilu škoda kojim je upravljao S. S. iz Banjaluke.

Republika Srpska 08.10.2019 | 10:23
Policija pronašla i oduzela 7.000 kutija cigareta
Kako je saopšteno iz Policijske uprave Trebinje, kontrola škode izvršena je juče nakon prikupljenih operativnih saznanja.

"Naime, policijski službenici Policijske stanice Ljubinje su oko 12,20 časova, na magistralnom putu M-6, u mjestu Vođeni - Pandurica, opština Ljubinje, zaustavili i kontrolisali putnički automobil marke škoda, kojim je upravljalo lice inicijala S.S. Izvršenom kontrolom i pregledom vozila uočena je veća količina cigareta za koje lice S.S. nije posjedovalo potrebnu dokumentaciju", navodi se u saopštenju PU Trebinje.

Nastavlja se rad na dokumentovanju krivičnog djela "Nedozvoljena trgovina".

Policijska uprava Trebinje je od početka 2019. godine evidentirala 12 krivičnih djela "Nedozvoljena trgovina", gdje je oduzeto 55.280 paklica cigareta različitih vrsta i 3 kg rezanog duvana, čija se maloprodajna vrijednost procjenjuje na oko 135.000 KM.

(Nezavisne)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Dva crna gavrana

08.10.2019 15:38

A što plijene te cigarete..??!! Pa eno u i oko gradske tržnice u BL javno se i neskriveno prodaju. Niko ne brani, niko ih ne goni, od nikoga cigarete ne oduzimaju. Valjda zbog rejtinga tržnice. Zna se čija je je. Uostalom, kod Boske i u Gospodskoj otvoreno i nesmetano diluju se devize. Samo se čuje ono siktavo - devize, devize.. A okolo banaka koliko voliš, čitav niz mjenjačnica, uredno prijavljenih, što porez plaćaju. Za koga li samo rade ti dileri..??!! Ne smeta im ni redovna, ni komunalna policija, ni inspektori deviznog inspektorata, pa čak ni agenciji za bankarstvo.

ODGOVORITE